⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

futbol 11 kisi ile oynanmaz

yedek kadronda en az 11 kadar iyi dinc olmak zorunda

okan hoca formayı adaletli dagıtmadıgı icin yedek oyuncularında performansı düsüyor

diziliş değişsin diyoruz da bu takımdaki bütün bireysel performanslar çökmüş durumda.
diziliş ne kadar fark yaratacak emin değilim
bana göre 3-4 yeni yüz girmeli takıma. aksi halde bunlar şampiyonluğu verecek. herkes gergin zaten. okan'ın yüzünden stres akıyor.
Şöyle fark yaratacak. Hatlar ve oyuncular arasında büyük boşluklar var. En büyük sorun şuan bu zaten

Kutucu yine yedek, değişiklik yok sanırım...

İlk yarı futbol namına hiçbir şey görmedim, Kaan, Mertens, Yunus yokları oynuyor, bu şekilde gitmez bir çare bulunmalı

diziliş değişsin diyoruz da bu takımdaki bütün bireysel performanslar çökmüş durumda.
diziliş ne kadar fark yaratacak emin değilim
bana göre 3-4 yeni yüz girmeli takıma. aksi halde bunlar şampiyonluğu verecek. herkes gergin zaten. topçular garip fauller yapıyor. okan'ın yüzünden stres akıyor.
Aynısını yazdım, katılıyorum
Bomboş bir ilk yarı. Gittikçe kötü oynayan bir Galatasaray. Acil transfer gerek, yeni yüzler gerek belki o vakit tekrar bir rüzgar yakalarız.

futbol 11 kisi ile oynanmaz

yedek kadronda en az 11 kadar iyi dinc olmak zorunda

okan hoca formayı adaletli dagıtmadıgı icin yedek oyuncularında performansı düsüyor
Adaletli dağıtıyor da yedek kadro ile as arasında ciddi gömlek farkı var.

Sara’nıb yedeği Demirbay olmaz onun profili de benzer olmalı. Bekler dışında 11 ile yedekler uçuk farkta.

Torreira ise orta sahan yedeği de Ndiaye olur en az primindeki haliyle. Berkan değil.

Maaşlar ödenmiyor haberi loading... Doğru da olabilir bu kadar rezalet ancak isteyerek yapılabilir diye umuyorum

Kaan bitmiş bildiğin ya.

Schalke kvamına gelmiş hakikatten.

Almancılardan bu sene rahatsızım.

Ajax maçı sıkıntı büyük

Geri
Üst Alt