- 10 Mart 2013
- 121.493
- 158.161
- 5.068
4-0 veya 4-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-0 veya 4-1
ikisine de fark atamayız ama kiev'e fark atmak konya'ya fark atmaktan daha olası. küme hattındaki takıma 2 avrupa maçının arasında ASLA fark atamaz bizim takım. ıkına ıkına maç bitirir.Kiev maçında bi yükselişe geçer gibi oluruz ama çok değil. Galibiyet gelir yine de 2-1 3-2 falan.
Konya'ya mandingo cumshot çekeriz.
Ardından Fenerbahçe maçına kadar her maç yine 3-4 gol ata ata ilerleriz. Fenerbahçe'ye de minimum 3 gol.
ikisine de fark atamayız ama kiev'e fark atmak konya'ya fark atmaktan daha olası. küme hattındaki takıma 2 avrupa maçının arasında ASLA fark atamaz bizim takım. ıkına ıkına maç bitirir.
fbye fark ise kulübün yazılımında yok. unut o işi. 3 attığımız maçlarda bile 4'ü 5'i kaçırıp hayıflandırıyor. fb bizi o şekil yakalasa 5'ten aşağı bırakmaz.
şu fikstürde ads maçı dışında 2 fark ve üstünde aldığımız maç olmaz. az bir ihtimal de kiev'e fark atabiliriz
Bu sene daha beraberlik alacağımız çok net 3 maç var.
Şöyle bi düşününce Kasımpaşa, TS ve BJK maçlarından beraberlik bekliyorum.
38 maçta ya 32 galibiyet 6 beraber 0 mağlubiyet ile kapatırız sezonu diye tahmin ediyorum.
Bu sene ya 100, 102 veya 104 puanla şampiyon oluruz.
Senin gibi bilimsel bir adamın sahadaki oynanan futbolu rehavete falan bağlamasını garipsiyorum. Takımın başında iş bilmez bir sorumlu var bu maçta da tekrar gösterecek bu iş bilmezliğiniHerkes şu videoyu izleyip ona göre yorum yapsa Real Madrit oluruz
Okan o kadar da kötü değil yaw ama asla düzelmeyecek kronik sorunları war orası doğruSenin gibi bilimsel bir adamın sahadaki oynanan futbolu rehavete falan bağlamasını garipsiyorum. Takımın başında iş bilmez bir sorumlu var bu maçta da tekrar gösterecek bu iş bilmezliğini
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan o kadar da kötü değil yaw ama asla düzelmeyecek kronik sorunları war orası doğru
Ben şu her maça fark atarız diyen mallara ayar oluyom asıl. Ulan her hafta yanılıp yine aynı şeyi nasıl diyorsunuz. Burdakiler değil de twitter ve instagramdaki hava medyaya, medyaki hava da takıma sirayet ediyor.