⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Kiev maçında bi yükselişe geçer gibi oluruz ama çok değil. Galibiyet gelir yine de 2-1 3-2 falan.

Konya'ya mandingo cumshot çekeriz.

Ardından Fenerbahçe maçına kadar her maç yine 3-4 gol ata ata ilerleriz. Fenerbahçe'ye de minimum 3 gol.

Bu sene daha beraberlik alacağımız çok net 3 maç var.

Şöyle bi düşününce Kasımpaşa, TS ve BJK maçlarından beraberlik bekliyorum.

38 maçta ya 32 galibiyet 6 beraber 0 mağlubiyet ile kapatırız sezonu diye tahmin ediyorum.

Bu sene ya 100, 102 veya 104 puanla şampiyon oluruz.

Son düzenleme:
Kiev maçında bi yükselişe geçer gibi oluruz ama çok değil. Galibiyet gelir yine de 2-1 3-2 falan.

Konya'ya mandingo cumshot çekeriz.

Ardından Fenerbahçe maçına kadar her maç yine 3-4 gol ata ata ilerleriz. Fenerbahçe'ye de minimum 3 gol.
ikisine de fark atamayız ama kiev'e fark atmak konya'ya fark atmaktan daha olası. küme hattındaki takıma 2 avrupa maçının arasında ASLA fark atamaz bizim takım. ıkına ıkına maç bitirir.

fbye fark ise kulübün yazılımında yok. unut o işi. 3 attığımız maçlarda bile 4'ü 5'i kaçırıp hayıflandırıyor. fb bizi o şekil yakalasa 5'ten aşağı bırakmaz.

şu fikstürde ads maçı dışında 2 fark ve üstünde aldığımız maç olmaz. az bir ihtimal de kiev'e fark atabiliriz

1737315649585.webp

ikisine de fark atamayız ama kiev'e fark atmak konya'ya fark atmaktan daha olası. küme hattındaki takıma 2 avrupa maçının arasında ASLA fark atamaz bizim takım. ıkına ıkına maç bitirir.

fbye fark ise kulübün yazılımında yok. unut o işi. 3 attığımız maçlarda bile 4'ü 5'i kaçırıp hayıflandırıyor. fb bizi o şekil yakalasa 5'ten aşağı bırakmaz.

şu fikstürde ads maçı dışında 2 fark ve üstünde aldığımız maç olmaz. az bir ihtimal de kiev'e fark atabiliriz

Noel tatilinden beri en büyük sıkıntımız erken gol bulamıyoruz. Bunun sebebi bence Okan hoca çok gol yiyoruz diye yaptığı değişiklik takımı sözde defansif anlamda güçlendirdi lakin hücumda kısır bıraktı. Kısır derken Fenerbahçe gibi bir kısırlık değil tabii ama sağdan soldan yardıran takım yerine çok daha temkinli oynayan bir takım oluştu sahada. Biz riskli ama bol hücum mantığına geri döneceğiz diye düşünüyorum Kiev maçıyla beraber.

Bundan dolayı fark atarak kazanmasak bile (4-0) gibi en azından (3-2, 4-2, 5-3) gibi skorların olduğu maçlar gelecek bence.

Velhasıl bir üstteki mesajda da sezon sonuna dair beklentimi yazdım.

38 maçta ya 32 galibiyet 6 beraber 0 mağlubiyet ile kapatırız sezonu diye tahmin ediyorum. Belki 31 galibiyet 7 beraberlik veya 33 galibiyet 5 beraberlik de olabilir.

Galip gelmemiz için 3 gol atmamız lazım.
Öyle bir maç olacak.

Bu sene daha beraberlik alacağımız çok net 3 maç var.

Şöyle bi düşününce Kasımpaşa, TS ve BJK maçlarından beraberlik bekliyorum.

38 maçta ya 32 galibiyet 6 beraber 0 mağlubiyet ile kapatırız sezonu diye tahmin ediyorum.

36 maç var bu sezon

Herkes şu videoyu izleyip ona göre yorum yapsa Real Madrit oluruz

Herkes şu videoyu izleyip ona göre yorum yapsa Real Madrit oluruz

Senin gibi bilimsel bir adamın sahadaki oynanan futbolu rehavete falan bağlamasını garipsiyorum. Takımın başında iş bilmez bir sorumlu var bu maçta da tekrar gösterecek bu iş bilmezliğini

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım Eyüp maçındaki puan kaybından sonra Sivas deplasmanına acayip motive ve hırslı çıkmıştı. fener maçı da dahil takımı en çok beğendiğim maç oydu. 10 kişi kalıp geri düşmesine rağmen bu maç bizim havası vermişti takım. Şimdi aynı konstrasyonu Konyaspor maçında görmek istiyorum. Ajax maçı için önümüzde 5 günlük süre olacak..

Konya ya üzüldüm Kasımpaşa maçında üzücü bir beraberlik oldu ifb maçını konuşmuyorum bile ama bu maçı almamız lazım hatta mümkünse kolay bir galibiyet lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay maçı Eyüp maçı gibi kuş taşa çarptı maçıydı her sezon bir iki maç olur böyle top içeri girmek istemez ama artık bu sezon olmamalı

Konya iyi durumda değil onlar da kolay gol yiyor kalecileri formsuz iyi bir oyunla kazanıp fark 6 ya düştü diye neredeyse tur atacak fbyi tekrardan strese sokmalıyız

Senin gibi bilimsel bir adamın sahadaki oynanan futbolu rehavete falan bağlamasını garipsiyorum. Takımın başında iş bilmez bir sorumlu var bu maçta da tekrar gösterecek bu iş bilmezliğini

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan o kadar da kötü değil yaw ama asla düzelmeyecek kronik sorunları war orası doğru

Ben şu her maça fark atarız diyen mallara ayar oluyom asıl. Ulan her hafta yanılıp yine aynı şeyi nasıl diyorsunuz. Burdakiler değil de twitter ve instagramdaki hava medyaya, medyaki hava da takıma sirayet ediyor.

Okan Buruk'un oynayan oyuncularla arası çok iyi görünse de oynamayanlarla bir o kadar iletişimi zayıf.

Sergio, Zaha, Kerem A, Kerem D, ziyech, Nelson, Yusuf Demir, Batshuai

Bu oyuncuların hiç birini kazanamadı. Biraz Kerem A oynadı o kadar.

Yedektekiler hem formsuz hem de küskün. Dolayısıyla hiç verim alamıyoruz.

Okan o kadar da kötü değil yaw ama asla düzelmeyecek kronik sorunları war orası doğru

Ben şu her maça fark atarız diyen mallara ayar oluyom asıl. Ulan her hafta yanılıp yine aynı şeyi nasıl diyorsunuz. Burdakiler değil de twitter ve instagramdaki hava medyaya, medyaki hava da takıma sirayet ediyor.

Okan Buruk ile ilgili görüşlerim aşağıdaki gibidir :

Geri
Üst Alt