⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Bir hafta önce güle oynaya maçları beklerken bir haftada kaosa girdik.
Hatay ve Kiev beraberlikleri, transfer kaosu derken geldiğimiz duruma bak.

Bu maçı da sidik zoruyla alırız bu kaosla. Ajax maçı her şeye gebe.

Galatasaray-Konyaspor maçının biletleri öncelikli satışa çıktı.

"Cezalı bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle kombine sahipleri yerlerini başka birine ya da kulübe devir edebilirler."

şimdi şöyle bir soru soracağım. Bende qnb finans kartı falan yok da başka biri GS paraya geçse onun kartı ile öncelikli bilet alabilir miyim yoksa illa GS paranın da bana mı ait olması gerek

Takım stop vaziyette, enerjimiz kısıtlı. Rakipler arkada top yapsa bile o meşhur presimizden eser yok bunda Osimhen ile Barış Alper'in yanlış prese katılmasınında etkisi var ama bariz şekilde stamina azaldı. Konya'yı Fener maçında çok beğenmiştim, yeri geldiğinde ayağa yeri geldiğinde direkt toplar ile güzel çıkıyorlar ve Recep Uçar bu ligin iyi hocalarından biri bizi Ümraniyespor ile felaket zorlamıştı.

Kadro tercihim şu olurdu;

Muslera
Jelert-Nelsson-Apo-Jakobs
Demirbay-Toreira
Sallai-Mertens-Barış
Osimhen

Davinson biraz kafa topu çalışsın ona kafa izni iyi gelecektir, Demirbay ise gereksiz itibarsızlaştırılıyor, geçen yıl 50 maç oynamış 102 puanlı takımın AS oyuncusuydu şurada her türlü Berkan'dan önde ki ben Berkan'ı çok seven biriyim.
Yunus Bey ise sözleşme görüşmeleri yapmak için yurt dışına çıkabilir.
Kaan Ayhan ise sağ bek değil, bu kadar.

Sistem, oyun ya da mantalite adına ne derseniz değişmezse yine çok zor bir maç.

Bildiğini okuyan hoca ve oyunun iki tarafını oynayamayan oyuncular ile puan kaybı ihtimali çok yüksek.

saha icine dair nacizane beklentim ; yorgun isimler yerine daha diri olan oyuncular sahada yer almali.
basta yunus , mertens , baris ,kaan .

yusuf , sallai , berkan uclusunun 11 de yer almasi gerekir bu mac ozelinde .
hatta , *sag bek de diri jelert bile -mevcut asiri yorgun ve genel agir olusuyla performansin da dusus olan kaan'in yerine entegre edilebilir, en azindan tek mac olsa bile .

son dinamo macinda ustteki 4lu pili bitmis vaziyette idi 2.yari .

hoca bu baglamda bildigini yine okursa, buyuk eksi yazar .

genel olasi 11e dair degerlendirmeyi daha sonra yapmayi dusunuyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

saha icine dair nacizane beklentim ; yorgun isimler yerine daha diri olan oyuncular sahada yer almali.
basta yunus , mertens , baris ,kaan .

yusuf , sallai , berkan uclusunun 11 de yer almasi gerekir bu mac ozelinde .
hatta , *sag bek de diri jelert bile -mevcut asiri yorgun ve genel agir olusuyla performansin da dusus olan kaan'in yerine entegre edilebilir, en azindan tek mac olsa bile .

son dinamo macinda ustteki 4lu pili bitmis vaziyette idi 2.yari .

hoca bu baglamda bildigini yine okursa, buyuk eksi yazar .

genel olasi 11e dair degerlendirmeyi daha sonra yapmayi dusunuyorum .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Puan kaybı yazdığım bir maç abi maalesef.

Puan kaybı yazdığım bir maç abi maalesef.
onurcum seni ilk defa umutsuz goruyorum .

nacizane dusuncem ; ic saha olmasi dolayli kazaniriz bi sekil .

ancak mutlak olmazsa olmaz durum , ustte de belirttigim gibi , hoca pragmatik olup ,*yorgun isimleri kenarda bekletmeli . sozum ona salt bir oyuncu ; kalitesi ve gecmiste yaptiklari ile forma garantili her mac sahada olmamali . yunus,baris sezona performans ve istatistik olarak iyi girmislerdi,ancak ikisi de macin 2.yarisinda sezon basini bariz arattilar . hem ofans hem defansa katki babinda .

yogunluk ve oynadigimiz ruletimsi , denge den uzak oyun anlayisimizla bu ikiliye *mertens de bu denklem de degerlendirilip kenarda bekletilmeli . lami cimi yok .

hatta , *kaan yorgunluk disinda , defans durumunda genel agir kalisiyla , ileriye de hic cikmamasiyla bariz sekte vuruyor oyunun her iki yonune . kendisi de kenarda beklemeli .

kanimca , merkezde lucas'in yaninda demirbay olmamali . <- denendi defalarca ,olmuyor .
sara yetismezse, burada *yorgun *olmasaydi kaan'a fittim. savruk, panik olmasaydi berkan'a fitim.

ortada 3lu ortasaha oynasak sallai'yi buraya entegre ederdim. <- macar milli de kimi maclarda yapildi .

yedeklerden tek macta olsa ilk 11 de bu macta oynamasini bekledigim ilk isim yusuf .

bold degisim bekliyorum saha icine dair .

diyeceksinki , yedek kadro dar. bu da basli basina ayri baslik konusu . teknik ekibe ve yonetime bold eksi yazar.
bizim seviyemizde bir takimin sezon kadro planlamasi bu sekil olmaz, olmamali da.
her oyuncunun posasi cikana kadar sahada her mac oynatmak,tutmak , surdurulebilir ve saglikli bir kadro planlamasi degil . bunun artcilarini su sira bariz cekiyoruz...

eldekilerden diri olanlar en azindan bu maclik sahada olmali . yoksa, takim defansimizin dustugu dinamo macinin benzeri gecisleri ve
ofansif olarak kisirligi goruruz kanisindayim .

@Aras Şimşek

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt