- 1 Ağustos 2009
- 46.477
- 48.737
- 4.708
Yanlış postu likelamışım memedim sorry
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Sarı kart işine dikkat edelim.
Bu maçı gol yemeden kazanacağız.
Kim o var mı tweet??
Seni bir de mod mu yaptılar mkYanlış postu likelamışım memedim sorry
öncelikle hoşgeldin canımsSeni bir de mod mu yaptılar mk
Mertensle aran nasılöncelikle hoşgeldin canıms
sonralıkla forumun içinden geçmişsin her şey birbirine girmiş. kime tıkladığımız belli değil.
Aşığıyım.Mertensle aran nasıl
galiba alınmıyor şahsa özel falan baya bişey demişlerşimdi şöyle bir soru soracağım. Bende qnb finans kartı falan yok da başka biri GS paraya geçse onun kartı ile öncelikli bilet alabilir miyim yoksa illa GS paranın da bana mı ait olması gerek
Ekürinden gençmişAşığıyım.
Maç esnasında tembel pasları ve şutlarına söverim ama 38 yaşında olduğunu ve Gs oyunundaki etkisini hatırlar susarım.
Sistem, oyun ya da mantalite adına ne derseniz değişmezse yine çok zor bir maç.
Bildiğini okuyan hoca ve oyunun iki tarafını oynayamayan oyuncular ile puan kaybı ihtimali çok yüksek.
Puan kaybı yazdığım bir maç abi maalesef.saha icine dair nacizane beklentim ; yorgun isimler yerine daha diri olan oyuncular sahada yer almali.
basta yunus , mertens , baris ,kaan .
yusuf , sallai , berkan uclusunun 11 de yer almasi gerekir bu mac ozelinde .
hatta , *sag bek de diri jelert bile -mevcut asiri yorgun ve genel agir olusuyla performansin da dusus olan kaan'in yerine entegre edilebilir, en azindan tek mac olsa bile .
son dinamo macinda ustteki 4lu pili bitmis vaziyette idi 2.yari .
hoca bu baglamda bildigini yine okursa, buyuk eksi yazar .
genel olasi 11e dair degerlendirmeyi daha sonra yapmayi dusunuyorum .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
onurcum seni ilk defa umutsuz goruyorum .Puan kaybı yazdığım bir maç abi maalesef.
NedenBu maçtan korkuyorum