⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Ekli dosyayı görüntüle 276242

Şuraya bak hep Kombo yapmışız :

Paşa - RFS kombosu
Alkmaar-EYüp kombosu
Malmö - TS neeeerdeyse kombo oluyordu
Hatay - Kiev kombosu

baya mental olay bence bu

(tahminen antep bolu spormaçlarını ters yazmışım - takılmayınız)
Son 11 maç 6 beraberlik. Kazanma alışkanlığını kaybettik.

Bu sezonun en zor maçı artık Konyaspor maçıdır. Çok tedirginim. Nasıl kazanacağız bilmiyorum.

kutucu hazır değildir.

arkadaşlar tamam Muslera'dan nefret ediyor ve gördüğünüz yerde dövmek istiyorsunuz. Anladık artık.

Nefret değil, tam tersi. Çok sevdiğimiz için 100 kişi ıslıkladığı için bitti hareketi acı veriyor.
Sevdiğini ıslıklar mı insan? 100 kişi de değil baya bi stadın çoğunluğu ıslıkladı. Islıklama son damlaydı, herifin sosyal medyasında karısından köpeğine kadar küfür eden sözde Gsliler vardı bu olaylardan önce. Sadece basit bir ıslıklanmaya indirgeniyor.

Sevdiğini ıslıklar mı insan? 100 kişi de değil baya bi stadın çoğunluğu ıslıkladı. Islıklama son damlaydı, herifin sosyal medyasında karısından köpeğine kadar küfür eden sözde Gsliler vardı bu olaylardan önce. Sadece basit bir ıslıklanmaya indirgeniyor.
Onların Galatasaraylı olduğuna inanmak istemiyorum

Son 11 maç 6 beraberlik. Kazanma alışkanlığını kaybettik.

Bu sezonun en zor maçı artık Konyaspor maçıdır. Çok tedirginim. Nasıl kazanacağız bilmiyorum.
onu alacağız şüphem yok - ona takım reaksiyon gösterecektir.

ama sezonun stresini kıracağın maç ajax artık. 2sinide alırsak mental olarak herkes normale dönecektir.

Kutucu hazır değil ne lan :D Girecek çatır çatır oynayacak. Ajax maçı öncesi özellikle Yunus'un dinlenmeye ihtiyacı var.

Saglam gosterisli bir galibiyet lazim
Bu macta osimhen kacirmayacak
Muslera tutacak baska yolu yok 3 points alip
Ayaksi ayaksta yenmeye gidecegiz nokta

kutucu su anda en hazir oyuncu olabilir

baska takimdan geldi ve orada ciddi antrenmanlar yapiliyordur tatil olmadan

2-3 haftaya bizim tempoya düsmüs olur ama

okan o zamana kadar oynatmaz tabii onu

yani oynayan dahi gelip ayağının tozuyla 11'de başlamadığı için, olumlu yazamıyorum el mahkum.

Konyaspor'un en büyük silahı hocası recep uçar. Çok zorlayacak bir plan yapacaktır. Abduulah Avcı'nın yardımcısıydı zaten. Kapanıp 5'li defans yaparak kontra oynayacaklardır.

72bc14813672f16cbee71543a29aaca33374519.jpg

Geri
Üst Alt