⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

şubat sonu olmaz da ahmet kutucu bu maç ya da bir sonraki maç oynarsa, ne diyeceksiniz? bu postu alıntılayıp, yanılmışım, özür dilerim diyecek misiniz?

yeter ki oynatsın da biz özür dileriz,, 3 yıllık süreçte geldiği hafta maçta süre bulan 1 yeni transfer örneği olsa böyle düşünmeyebilirdim

Saplar geçeriz diyemem. Takım kazanma alışkanlığını kaybetti. Beraberlik alışkanlığı edindi.

3'lüye dönecek
BoxAhmet 11 başlayacak
Muslera'yı tribünlere götürecek

NEW OKAN BURUK

Eved başlıyoruz....

mesela-yani_2170254.gif

yeter ki oynatsın da biz özür dileriz,, 3 yıllık süreçte geldiği hafta maçta süre bulan 1 yeni transfer örneği olsa böyle düşünmeyebilirdim
peki. kutucu şubat sonuna kadar oynamayacak demiştiniz. beraber takip edelim süreci. eğer şubat sonundan önce oynarsa, özür dilemeniz gerektiğini hatırlatacağım.

umarim bu olmaz sevgili mehmet .

*kendi basliginda da belirttim nacizane < - >
bariz hata olur . ahmet hali hazirda formda ve momentumlu. beklentim ilk 11 de cikmasi yonunde .

ayrica, yunus,mertens hatta baris son macta bitik halde idi yorgunluk bazli . buraya da net bir dokunus bekliyorum. dilimizde tuy bitti. az biraz pragmatiklik yahu . yere yigilana kadar oyunculari her mac oynatmak,ve dahasi mac ici pil bittiginde cikarmamak ,takimin dengesinin kaymasina yol acan ana nedenlerden zannimca .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan

saygi ve selamlar .
Sizinle aynı fikirdeyim hocam

Y harfli Keita
Kesin başımıza bela olucak it

Nelsson artık oynamalı ve rotasyona dahil edilip kazanılmalıdır. İyi bir Nelsson olursa Sanchez ve Abdülkerim bu kadar dağınık oynayamaz onları yükseltmenin yolu Nelsson'dan geçiyor.

Galibiyet için Kiev maçındaki oyunun 5 kat fazlası filan lazım.

Kutucu 11 baslar mi sence
normalde düşünmeden iç sahada vasat altı rakip varken salmak lazım (jelertte başlamalı bence hatta - geri kalanı as takım tabi)

ama okan hocayı tanıyorsak 65 70 te belki aklına yatarsa salar sahaya.

ya da 90+3 te panik değişiklik ile kalan dakikalrı yer bilmiyoruz.

taraftar takımın arkasında olmalı. takımın pil biraz bitik gibi. taraftar itmeli.

ite kaka da olsa kazanalım

Geri
Üst Alt