- 12 Haziran 2015
- 35.883
- 31.531
- 2.693
11'i merakla bekliyorum. Kaan Ayhanlı 4231 olursa maçı açmam sanırım gerçi dayanamayıp açarım ama şevksiz olur. Sorun Kaan'da değil, severim hatta ama olmuyor orada yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç bir kosul olur mu ya 90+5de oyuna alıyor ya her maçHiç bir koşulda oynatmadığımız Jelert hala niye bu takımda duruyor
Sallai oynayacakmış bekte
o değil de gol lazımken süre bitmiş oyuna giriyor delleniyorumHiç bir koşulda oynatmadığımız Jelert hala niye bu takımda duruyor
hatipoğluna zimmetlesinler o jelerti. ne bok yiyorsa yesin kendisiyle. son dönemin en büyük kazığıdır jelert. tarık çamdal yanında walker kalır. o kadar rezalet bi transfr f/p. daha doğrusu panik trnsferi. 3 verilmeyecek adama 11 verdik. bunun acısı 5 sene çıkmaz benden.
terletiyor gibi sanki.Tarık Çamdal benim tribünde ıslıkladığım ilk ve tek futbolcudur. Normalde ıslıkla futbolcuya tepki gösterilmesini uygun bulan biri değilim ama böyle onursuz bir adam inşallah bir daha formamızı terletmez.
terletiyor gibi sanki.
Okan buruk faktörü.o değil de gol lazımken süre bitmiş oyuna giriyor delleniyorum
En çok anlam veremediğim konu bu, hadi Kaan iyi oynar da sen de Jelerti biraz daha arka plana alırsın.Hiç bir koşulda oynatmadığımız Jelert hala niye bu takımda duruyor
Muslera da bizden özür dileyecek mi ağam? Young boys maçlarını belki kazanacak oyun oynamadık ama yediği goller de yenilecek goller değildi 35 milyon Euro'luk bir özürle başlarsa düşünürüz daha devam eden süreçlerine gelemeyiz bile maalesef.Galatasaray taraftarı, kalbi kırılan Fernando Muslera’dan adeta özür dileyecek.
Tribünler, Uruguaylı file bekçisi için tezahürat yapacak, ayrıca onunla ilgili pankartlar da hazırlanacak. (Nevzat Dindar)