⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

11'i merakla bekliyorum. Kaan Ayhanlı 4231 olursa maçı açmam sanırım gerçi dayanamayıp açarım ama şevksiz olur. Sorun Kaan'da değil, severim hatta ama olmuyor orada yani.

Sansa bak, kac gundur hava guzel, mac gunu hava bozdu yagmurlu. Yarin yine hava guzel olacakmis.. Hersey mi ters gider..

Muslera'ya yanaktan da sıktırsın tribünler. 50 binden tek tek yanak alsın. Belki düzelir.

hatipoğluna zimmetlesinler o jelerti. ne bok yiyorsa yesin kendisiyle. son dönemin en büyük kazığıdır jelert. tarık çamdal yanında walker kalır. o kadar rezalet bi transfr f/p. daha doğrusu panik trnsferi. 3 verilmeyecek adama 11 verdik. bunun acısı 5 sene çıkmaz benden.

hatipoğluna zimmetlesinler o jelerti. ne bok yiyorsa yesin kendisiyle. son dönemin en büyük kazığıdır jelert. tarık çamdal yanında walker kalır. o kadar rezalet bi transfr f/p. daha doğrusu panik trnsferi. 3 verilmeyecek adama 11 verdik. bunun acısı 5 sene çıkmaz benden.

Tarık Çamdal benim tribünde ıslıkladığım ilk ve tek futbolcudur. Normalde ıslıkla futbolcuya tepki gösterilmesini uygun bulan biri değilim ama böyle onursuz bir adam inşallah bir daha formamızı terletmez.

Zor maç olacak bu psikolojiyle kimle oynarsak oynayalım zor. 3 0 olsa 3 1 e gelince acaba diyoruz. İnşallah kazanırız perşembede ajaxa koyup 2 transferle rüzgarı tekrar arkamıza alırız. #konsantrasyon

Hiç bir koşulda oynatmadığımız Jelert hala niye bu takımda duruyor

Sallai oynayacakmış bekte
En çok anlam veremediğim konu bu, hadi Kaan iyi oynar da sen de Jelerti biraz daha arka plana alırsın.

Jelert ilk 11 çıkması gereken maç deplasmandaki AZ maçıydı. Adamlar fizik gücünü ön plana koymadan tempo ile oynayan bir takımken bile Jeler'i tercih etmedi. Son Dinamo Kiev maçı takım fiziken düşüş yaşarken Jelert-Yusuf Demir-Bats gene 80'lerden sonra oyuna alındı.

Her fırsatta uzun vadede düşünüyoruz deniyor da bu kadar sıkışık ve kötü performans aldığımız mevkide bariz bu adama sabredelim. Dediğin gibi hiç oynatmayacakak da durmasına gerek yok.

Yunus akgünün toparlanacağı bir maç bekliyorum

Son haftaların formda golcüsü kramer boş geçmez

Galatasaray taraftarı, kalbi kırılan Fernando Muslera’dan adeta özür dileyecek.

Tribünler, Uruguaylı file bekçisi için tezahürat yapacak, ayrıca onunla ilgili pankartlar da hazırlanacak. (Nevzat Dindar)
Muslera da bizden özür dileyecek mi ağam? Young boys maçlarını belki kazanacak oyun oynamadık ama yediği goller de yenilecek goller değildi 35 milyon Euro'luk bir özürle başlarsa düşünürüz daha devam eden süreçlerine gelemeyiz bile maalesef.

maçı böyle bekliyorum

uefa-champions-league-2006-2007-arda-turan-galatasaray-turkiye-336.webp

Geri
Üst Alt