⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

hocam dün sinan yılmaz videosunda sitem etti artık okan hocaya

biraz taraftarlığının da verdiği duygularla baya baya sert konuştu

okan hocayı gerçeklikten kopmuş olarak değerlendirdi, bence de başarının da vermiş olduğu egoyla ben ne yapsam oluyor düşüncesinde olduğu için artık hiçbir şeye kafa yormuyor, kafasında belirlediği sabit isimler harici kimseyi düşünmüyor

okan hoca - kadro muhendisliginde- sinifta kalmistir.
<- bu , sezon basi endise ettigim ilk konu idi .

sezon icerisinde dogru durust rotasyon bile yapilmamasi - surdurulebilir ve saglikli bir karar degil kanimca .

@Aras Şimşek , , @Onur Adıbelli dedigin gibi - hoca ezbere devam ediyor .

tum bunlari zaten ilgili basliklarda forumca hep beraber yorumluyoruz .

bugune donelim .

umarim kayipsiz geceriz su maci . erken bir gol bulmamiz lazim,ruzgari ardimiza almak icin .
gol gelmezse, zaten kutucu girer buyuk ihtimal. net kazaniriz vs diyecekken - neleri yaziyoruz su ise bak .
puan kaybinin bahanesi zaten olamaz .

kapanisi pozitif ve iyimser yapayim arma askiyla ;
maca iyi ve istekli girip erken golu bulup devaminda kompakt oyundan taviz vermemeliyiz . savruk, serbest kafayla gidip 3. bolgede kalip gorev yerine geri donmeyen mutlak olmamali . lucas - kaan bolgesi *kritik bu baglamda .

oncelik 3.bolgede osimhen'i beslemek olmali . diger turlusu gelisi guzel olur. as golcuyu sagli sollu, merkez derinden bolca beslemeliyiz .
hatay macinda ,dinamo macinda bu yonlerden uzaktik kanimca.
teknik ekip bu yonden mutlak direktif vermeli diger oyunculara. her ayagina alan sutu dusunmesin, anlamsiz kaotik pas calim dusunerek topu ve atagi 3.bolge ceza sahasi civari , ici ve kenarlarindaki atak geliskenlerimiz verimsiz denemelerle mindar edilmesin . < - > yunus,baris,mertens ozelliikle .

rica ediyorum : kollektif futbol akli sahada baskin ve onceliikli olsun .

kenar yonetim - mac gidisatinda hamleleri gec yapmamali . pili bitis gosteren ismi kim olursa olsun kenara gel me li . nokta .

saygi ve selamlar .

bir süredir takım bana umut vermiyor ama bu maç 4-5 gol atacağız gibi bir his var içimde

Musleraya plaket takdim ediyoruz.

Geçen sene Kaan orta saha oynarken rakip defans arkasına çok güzel paslar atıyordu Osimhen ofsayta yakalanmazsa Kaan ın asisti var bugün

Sakatlıksız sinirsiz bir galibiyet lazım

Bugün Kaan iş yapmazsa orta saha şart olur artık. Ortada son kale Kaandı. Bakalım nolcak.

Geri
Üst Alt