Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.401
- 6.335
- 1.073
Toreira ve Kaan ortada yalnız kalır. Mertens ile aralarında 30 metre olur şimdi. Kaan da çok sırıtacak ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan yerine kutucuyu 50 kere yazardım . şok gibi bri anda girsin bakalım ne yapıyor - en güzel adaptasyon bana göre.çıkması gereken 11;
osimhen-barış
yunus
sallai-berkan-torreira-jelert
jacobs-apo-sanchez
günay
hocam dün sinan yılmaz videosunda sitem etti artık okan hocayaacikcasi saskinim sevgili enis .
son mactan farki ; sallai 11e berkan yedege . yani her sey halledilmis mi oldu ?
nerden baksan elde kalir bir 11 . bunu dememin ana nedeni ; yorgun olanlarda halen israr edilmesi .< - >
yunus,mertens,baris,kaan .
bunlarin kalitesi,katkisi vs yadsinamaz . ancak son maclarda kosamiyorlar,basamiyorlar, geriye gelemiyorlardi .
diri oyunculari sahaya gondermeli idi .
en azindan bari kaan *bek de olmasin .
formda, momentumlu,diri bir kutucu nun gelir gelmez yedek baslamasi . ne desem bilemedim .
dun renkdaslarimizdan bazilari kesin yedek baslar demisti .ben bi ihtimal yorgun isimleri de hesaba katarak mutlak oynar sandim.ki form durumu vsyi de hesaba kattigimdan olmasi gerekende bu dedim . - ne yazsak bos .
tum bunlar goreceli elbette .
umarim kazasiz sekilde su maci aliriz onumuze bakariz .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
barış yerine kutucu da olabilir, barış 2.yarı girerdi ama kadro bu olmalıydı benceberkan yerine kutucuyu 50 kere yazardım . şok gibi bri anda girsin bakalım ne yapıyor - en güzel adaptasyon bana göre.
Konya passoliginle deplasman tribününde olduğun doğru mubravo büyük Galatasaray taraftarı
olmamız gereken yerdeyizKonya passoliginle deplasman tribününde olduğun doğru mu
olmamız gereken yerdeyiz