Ulaş Metin
10 Numara!
Toreira ve Kaan ortada yalnız kalır. Mertens ile aralarında 30 metre olur şimdi. Kaan da çok sırıtacak ortada.
berkan yerine kutucuyu 50 kere yazardım . şok gibi bri anda girsin bakalım ne yapıyor - en güzel adaptasyon bana göre.çıkması gereken 11;
osimhen-barış
yunus
sallai-berkan-torreira-jelert
jacobs-apo-sanchez
günay
hocam dün sinan yılmaz videosunda sitem etti artık okan hocayaacikcasi saskinim sevgili enis .
son mactan farki ; sallai 11e berkan yedege . yani her sey halledilmis mi oldu ?
nerden baksan elde kalir bir 11 . bunu dememin ana nedeni ; yorgun olanlarda halen israr edilmesi .< - >
yunus,mertens,baris,kaan .
bunlarin kalitesi,katkisi vs yadsinamaz . ancak son maclarda kosamiyorlar,basamiyorlar, geriye gelemiyorlardi .
diri oyunculari sahaya gondermeli idi .
en azindan bari kaan *bek de olmasin .
formda, momentumlu,diri bir kutucu nun gelir gelmez yedek baslamasi . ne desem bilemedim .
dun renkdaslarimizdan bazilari kesin yedek baslar demisti .ben bi ihtimal yorgun isimleri de hesaba katarak mutlak oynar sandim.ki form durumu vsyi de hesaba kattigimdan olmasi gerekende bu dedim . - ne yazsak bos .
tum bunlar goreceli elbette .
umarim kazasiz sekilde su maci aliriz onumuze bakariz .
saygi ve selamlar .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
barış yerine kutucu da olabilir, barış 2.yarı girerdi ama kadro bu olmalıydı benceberkan yerine kutucuyu 50 kere yazardım . şok gibi bri anda girsin bakalım ne yapıyor - en güzel adaptasyon bana göre.
Konya passoliginle deplasman tribününde olduğun doğru mubravo büyük Galatasaray taraftarı
olmamız gereken yerdeyizKonya passoliginle deplasman tribününde olduğun doğru mu
olmamız gereken yerdeyiz