⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Toreira ve Kaan ortada yalnız kalır. Mertens ile aralarında 30 metre olur şimdi. Kaan da çok sırıtacak ortada.

çıkması gereken 11;

osimhen-barış
yunus
sallai-berkan-torreira-jelert
jacobs-apo-sanchez
günay​
berkan yerine kutucuyu 50 kere yazardım . şok gibi bri anda girsin bakalım ne yapıyor - en güzel adaptasyon bana göre.

acikcasi saskinim sevgili enis .
son mactan farki ; sallai 11e berkan yedege . yani her sey halledilmis mi oldu ?

nerden baksan elde kalir bir 11 . bunu dememin ana nedeni ; yorgun olanlarda halen israr edilmesi .< - >

yunus,mertens,baris,kaan .
bunlarin kalitesi,katkisi vs yadsinamaz . ancak son maclarda kosamiyorlar,basamiyorlar, geriye gelemiyorlardi .

diri oyunculari sahaya gondermeli idi .

en azindan bari kaan *bek de olmasin .

formda, momentumlu,diri bir kutucu nun gelir gelmez yedek baslamasi . ne desem bilemedim .
dun renkdaslarimizdan bazilari kesin yedek baslar demisti .ben bi ihtimal yorgun isimleri de hesaba katarak mutlak oynar sandim.ki form durumu vsyi de hesaba kattigimdan olmasi gerekende bu dedim . - ne yazsak bos .

tum bunlar goreceli elbette .

umarim kazasiz sekilde su maci aliriz onumuze bakariz .

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
hocam dün sinan yılmaz videosunda sitem etti artık okan hocaya

biraz taraftarlığının da verdiği duygularla baya baya sert konuştu

okan hocayı gerçeklikten kopmuş olarak değerlendirdi, bence de başarının da vermiş olduğu egoyla ben ne yapsam oluyor düşüncesinde olduğu için artık hiçbir şeye kafa yormuyor, kafasında belirlediği sabit isimler harici kimseyi düşünmüyor

Konya'da Pedrinho olsa Kaan için zor maç olurdu ama bu maç savunma arasına girip defanstan daha doğru top çıkarmamızı sağlayacaktır,Bence hatta şu kadroda ideal orta saha ikilimiz Sara-Kaan'dır

skor ne olursa olsun.

45 te sara ve kutucu girmesi lazım.

sara maç eksiği yok aslında da arayı kapatır

diğeri zımbalamak için.

Sn. Muslera bey degajları olan kuvvetle orta sahayı geçirme hususuna dikkat edelim artık

yusuf erdoğan ve ndao mu

herif fener maçında oyuna bile almadı ndaoyu bize karşı 11e koymuş

rezilliğe bak özür diliyoruz neredeyse her geleni içeri alan adama.bu beceriksiz yönetim 1 sene daha uzatır bunla.

bravo büyük Galatasaray taraftarı

Geri
Üst Alt