⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

Kaan-Lucas
Sara
Kutucu-Osi-Barış

gibi bir kurgu ile topu belki tutarız.

Artık Kaan sevgisinden vazgeçilmeli adam 2 metrede oynamaya çalışıyor. Defans yapsak tamamda önde baskı filan işinde olmuyor. Oyunda kuramıyor.

İç saha Konya maçları hep stresli ve zor olur zaten.

Ama oyun ciddi problem

Galatasaray'ın teknik taktik tarafını bir tarafa bırakırsak en büyük sorunu gereksiz mevki kaplayan oyuncular. Sahada varlar, mevkisini tutuyor sanıyorsun ama aslında yoklar. Buna güvenen takım arkadaşları da pozisyon kaybı yaşıyor bu nedenle. Bu tarz oyuncularla oynamaktansa 1 kişi eksik oynamak daha sağlıklı olur. En azından o mevkinin boş olduğunu bilir ona göre sahada pozisyon alırsın.

Sallai'yi bekte begendim. Osimhen cbaya istekli. Ama oyun yine tat vermiyor. Bilmiyorum nasil olacak. Harbi harbi oyun 3'lu istiyor.

Okanballı iliklerimize kadar hissediyoruz

2.yarı başka yerlerimizde de hissetmeyiz inş

Okan izleme şu oyuna müdahale et. Defanstan top çıkaramıyoruz. Kanatlar çalışmıyor, top kapamıyoruz bir sürü sorun var.

Orta saha, kanat ve 10 numara alınmazsa facia olur. Sağ bek, sol bek ve stoperi geçtim artık. Önü halletmemiz lazım

3m euro maas alan buruk bey utaniyormu acaba

Bu adamı destekleyenlere de hakkım varsa helal etmiyorum

Boyle hakemlik olmaz
Sürekli boş faul çalıyor
Sürekli duruyor oyun
2yi bulmak lazım
Top oynatmiyor

ortasahada 3 tane koşmayan adam var

torreira kaan mertens

rakip hızlı cıkıyor gol pozisyonuna giriyor

sonra bizim topcular 1 2 dk nefeslenıyo muslera topu oyuna sokana kadar adamlar yerlerini alıyo

takımın en çok koşanları olması dışında doğru bilgi.
Sorun koşmak değil 2 pas yapabilecek 3 tane oyuncu yok sahada.
Kenardaki adam da ben kontra oynamam diyor.
Bir allahın kulu da peki ne oynuyorsun demiyor.

Adam kapanarak oynamayı 11 kişi defansa yatmak zannediyor.

Ülkedeki alan savunması oynatarak kontra futbolu oynamanın anlamı kaleye otobüs çekmek olarak algılanıyor.
Müthiş komik durum

Bu koduğumun taklacı güvercinleri de bir daha çıkmamak üzere küme düşer umarım.

Bu hakemlerin maçı aleyhimize örmeye çalışan momentum kırma yönetimlerinden o kadar çok sıkıldım ki. Keyif alamıyorum maçlardan resmen. Hakemin ikili mücadelelerde bu kadar basit düdükler çalması topçuyu savunma reflekslerini zayıflatmaya zorluyor bir kere. Temaslı top oynayamıyorsun.

Yunus ayaginda gec cikardi diye taraftar tuhaf sesler cikardi

Bundan dolayi yunus rakibe sacma bir hareket yapti

Yunus yaptigi aptallik

Taraftarin yaptigi da aptallik

Mac devam ederken protesto nedir gün gectikce fenerlilesti taraftarimiz

Hem skor olarak öndeyiz hem de ligde lideriz ne bu simariklik

Yunus’un da kendine gelmesi lazim
Yunus endüstri meslesk lisesi arka sıra öğrencisi gibi hareketleri bırakıp olgunlaşmalı artık. Bu mental yapıyla olmaz

Geri
Üst Alt