Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.675
- 2.153
- 1.778
İsotçuyla simitçi daha beklesin transfer için
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralım, 90 dakikayı yorumlamak amacıyla canlı açarsın diye twitter da bekliyoruzbaşım fena ağrıyor ya
neyse ki yarın tatil
Bu arada kutucuyu gordunuz mu ?
Eyupsporda oynamakla burda oynamak ayni sey degil ilk maci olsa da bir topu olumlu kullanmadi
ben sahsen istememistim
Hangi yapı, çaldıkları golümüzün yapısı mıEvet suyun ötesinden birazdan yapı açıklaması gelir. Bir hafta susmuşlardı
Osimhen tek kalıyor. Biraz aceleci de oynuyoruz.Ne zaman kanatlardan bindirsek içeride kimse yok.
Yani bu sorun 10 haftadır var.
Ne farkeder eline gelen 8 topuda bir oyuncu kaybeder mi agir belli 6 milyon euro cop batshuayi gibi sonradan oyuna alip osimhenin yerine oynatirsindaha ilk mac yaw sakin
o çizgiyi bazen şak diye çekiyorlar bugün gördük bazende 10 saat bakıyorlar.Yeni serefsizlikleri su;
Biz Gol atinca bir sekilde iptal etmek
Ve yari otomatik manipulasyonu
Mac kopacakken yahut one gececeksek kesinlikle teyiple oynaniyor..
Eskiden kalecen çıkmıyordu bayağı ceza sahasını parsellemiş. Yedirdiiği goller gibi 2 pozisyon geldi kenardan iyi çıkardıKaleyi bulan şut yok macta
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu çizgi 3 dakika da çizildi ilginç birşey ya vardır ya yoktur resmen kurala göre değil yoruma göre verdilerYeni serefsizlikleri su;
Biz Gol atinca bir sekilde iptal etmek
Ve yari otomatik manipulasyonu
Mac kopacakken yahut one gececeksek kesinlikle teyiple oynaniyor..
İlk 11 iyi yedek yok demiyormuyduk, e tmm sonradan girer açar kilidi, durun bismillah yahuNe farkeder eline gelen 8 topuda bir oyuncu kaybeder mi agir belli 6 milyon euro cop batshuayi gibi sonradan oyuna alip osimhenin yerine oynatirsin
Baska bir cacik olmaz ben eyuptede begenmiyordum oyuncu agir hamlesi agir pasi agir kosamasi agir calimi bile slow motion sara gibi izlemedigimiz bir oyuncu degil
Gol katkisi ille verecektir ama kanat forvet arkasi filan hayatta oynayamaz baris alperin yaninda
ihtiyar dedeler gibi bir bastonu eksik