⚽ SL 24/25 H:21 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 25 Ocak

İsotçuyla simitçi daha beklesin transfer için

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakalım Okan bey'i bir sonraki maçta hangi şanslı oyuncu kurtaracak.

en çok forma giyme rekoru bülent korkmazın hakkıydı bence nasıl geçildi anlamadım!!

Ne zaman kanatlardan bindirsek içeride kimse yok.

Yani bu sorun 10 haftadır var.

2.yarı Gayet iyiydik
Takım ilk defa adam gibi defans yaptı.
Ciddiyetsizlik bitmiş konyaya bırakın atağı tehlike dahi oluşturma şansı vermedik.
En değerli ve anlamlı galibiyet son zamanlardaki

daha ilk mac yaw sakin
Ne farkeder eline gelen 8 topuda bir oyuncu kaybeder mi agir belli 6 milyon euro cop batshuayi gibi sonradan oyuna alip osimhenin yerine oynatirsin

Baska bir cacik olmaz ben eyuptede begenmiyordum oyuncu agir hamlesi agir pasi agir kosamasi agir calimi bile slow motion sara gibi izlemedigimiz bir oyuncu degil

Gol katkisi ille verecektir ama kanat forvet arkasi filan hayatta oynayamaz baris alperin yaninda
ihtiyar dedeler gibi bir bastonu eksik

Gol yemedik çok şükür sonunda. Ama Konya’nın da kaleyi bulan şutu yoktu.

Sara da ilk 1-2 maç kötüydü, hatta bugünde 10 dakikada kötüydü yani Kutucu için yorum yapmak için erken. 2 maç daha bekleyelim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apokerim ofsayttaydi ama rakip oyuncuyu engelledi mi ki? Hic engellemis gibi gozukmedi bana.

Ne farkeder eline gelen 8 topuda bir oyuncu kaybeder mi agir belli 6 milyon euro cop batshuayi gibi sonradan oyuna alip osimhenin yerine oynatirsin

Baska bir cacik olmaz ben eyuptede begenmiyordum oyuncu agir hamlesi agir pasi agir kosamasi agir calimi bile slow motion sara gibi izlemedigimiz bir oyuncu degil

Gol katkisi ille verecektir ama kanat forvet arkasi filan hayatta oynayamaz baris alperin yaninda
ihtiyar dedeler gibi bir bastonu eksik
İlk 11 iyi yedek yok demiyormuyduk, e tmm sonradan girer açar kilidi, durun bismillah yahu

Geri
Üst Alt