Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk sarısı da uydurma 2 .sarı da ısmarlama.. fener yensin diye ısmarlama penaltılar ve kırmızılar.. Bu orman çocuğu hakem bu ghezzala verdiği kırmızıyı amrabata çıkarabilirmiydi?kırmızıyla alakası yok..Fuck off dedi diye direkt kırmızı gören var ligde.
Hakemin algısın neyse odur. Fuck duydu döndü devamlı duyamadı. Anama sövdü ondan kırmızı verdim diğer geçer.
Futbolcu az beyni varsa bunu bu ligde hakemlere söylemez zaten.
Yav katılıyorum ancak bir futbolcu şunu demeyecek. Bir hakeme türkçe olarak 's...r ' dese sarı yer mi yemez mi?İlk sarısı da uydurma 2 .sarı da ısmarlama.. fener yensin diye ısmarlama penaltılar ve kırmızılar.. Bu orman çocuğu hakem bu ghezzala verdiği kırmızıyı amrabata çıkarabilirmiydi?kırmızıyla alakası yok..
Benim tuttuğum takımı sorgulayacak kişi sen değilsin. Sabırla anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Hakeme sövünce mi Galatasaraylı olunuyor, basitleşmeyelim lütfen. Son kez söylüyorum haklı haksız bir tarafa koyup sarı kartın varsa küfür edemezsin bu kadar. Adam takımını sabote etti ben o noktadayım.Sen eminmisin Galatasarayli olduğuna. Ghezzalin kırmızısı tam bir tetikçi hakem işi sen hala Ghezzal küfretti diyorsun..Hakem rizenin 9 kişi kalmasını istedi ve kırmızı gösterdi.. Bu siparişle gelen bir kart.Ghezzalin maçtan sonra kramponunun ne halde olduğunu gördün mü?
Burada hakemin bir suçu varsa o aptalın beş suçu var. Hakem zaten aranıyor sahada görüyorsun sana haksız kartı da yapıştırmış bas git işte. Belhanda da aynısını yapmıştı allahtan yedek kulübesinde görmüştüYav katılıyorum ancak bir futbolcu şunu demeyecek. Bir hakeme türkçe olarak 's...r ' dese sarı yer mi yemez mi?
Çıkıyorsan çık çıkarken sarı yedin diye hakeme fuck off denilmek hiç bir şeye sığmıyor.
pozisyonda penaltı var bu arada ayaga degiyorRize oyuncusuna aldatmaya yönelik hareket bahanesiyle sarı kart verildiği anda, 'aha kırmızı kart yükleniyor' dedim. Penaltı olmasa bile bir temas aldığı için o şekilde düşmüş olabilir adam. Buna aldatma diyen adamla futbol konuşmam, böyle onlarca pozisyon oluyor her hafta.
21 tane zengin veledi örümcek ağı gibi heryeri ele geçirdi. Koskoca ülke izliyor
2.cisi yalakalıktan köşeyi dönmüş çakma zengin. Çıbanın başı belli
Hala saçmalıyorsun,ghezzalin kartı haksız bu bariz belli hala küfretti falan diye saçmalıyorsun. İlk sarısı da haksız ikinci sarısı da haksız.ahmet çakar bile hakem tetikçi ghezzalin kırmızıda ugandada bile kırmızı değil diyor.Sen sözde Galatasaraylı ghezzal küfretti hakketti kırmızıyı diyorsun.Benim tuttuğum takımı sorgulayacak kişi sen değilsin. Sabırla anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Hakeme sövünce mi Galatasaraylı olunuyor, basitleşmeyelim lütfen. Son kez söylüyorum haklı haksız bir tarafa koyup sarı kartın varsa küfür edemezsin bu kadar. Adam takımını sabote etti ben o noktadayım.
Sanki fb hakkıyla maç kazandı demişiz gibi şifozrenik hezeyanlara giriyorsun.
Fenerli bir oyuncu ghezzalin yedigi kırmızıyı yemezdi.hakem fener kazansin diye bunu uydurdu.ilk sarıda da haksız.Ghezzalin kırmızısı haksız,penaltı haksız,ilk kırmızı haksız...benim son yıllarda izlediğim en şaibeli maç .Yav katılıyorum ancak bir futbolcu şunu demeyecek. Bir hakeme türkçe olarak 's...r ' dese sarı yer mi yemez mi?
Çıkıyorsan çık çıkarken sarı yedin diye hakeme fuck off denilmek hiç bir şeye sığmıyor.