SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Ümit Özat da Amrabat sarısı iptal edilmeliydi diyor olm bunlar ne yaşıyor lan hahhahahahhahshd

Fuck off dedi diye direkt kırmızı gören var ligde.

Hakemin algısın neyse odur. Fuck duydu döndü devamlı duyamadı. Anama sövdü ondan kırmızı verdim diğer geçer.

Futbolcu az beyni varsa bunu bu ligde hakemlere söylemez zaten.
İlk sarısı da uydurma 2 .sarı da ısmarlama.. fener yensin diye ısmarlama penaltılar ve kırmızılar.. Bu orman çocuğu hakem bu ghezzala verdiği kırmızıyı amrabata çıkarabilirmiydi?kırmızıyla alakası yok..

Bir taraftan 3 puanı alıp herkesin gözüne soka soka aleni şike ile diğer tarafa veriyorlar
Herkesin 'fenerin arka bahçesi , garanti şike döner ve rize 3 puanı verir' dediği maçta bile insanlarla dalga geçip sinirlerini bozmayı başarıyorlar

İlk sarısı da uydurma 2 .sarı da ısmarlama.. fener yensin diye ısmarlama penaltılar ve kırmızılar.. Bu orman çocuğu hakem bu ghezzala verdiği kırmızıyı amrabata çıkarabilirmiydi?kırmızıyla alakası yok..
Yav katılıyorum ancak bir futbolcu şunu demeyecek. Bir hakeme türkçe olarak 's...r ' dese sarı yer mi yemez mi?

Çıkıyorsan çık çıkarken sarı yedin diye hakeme fuck off denilmek hiç bir şeye sığmıyor.

Sen eminmisin Galatasarayli olduğuna. Ghezzalin kırmızısı tam bir tetikçi hakem işi sen hala Ghezzal küfretti diyorsun..Hakem rizenin 9 kişi kalmasını istedi ve kırmızı gösterdi.. Bu siparişle gelen bir kart.Ghezzalin maçtan sonra kramponunun ne halde olduğunu gördün mü?
Benim tuttuğum takımı sorgulayacak kişi sen değilsin. Sabırla anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Hakeme sövünce mi Galatasaraylı olunuyor, basitleşmeyelim lütfen. Son kez söylüyorum haklı haksız bir tarafa koyup sarı kartın varsa küfür edemezsin bu kadar. Adam takımını sabote etti ben o noktadayım.

Sanki fb hakkıyla maç kazandı demişiz gibi şifozrenik hezeyanlara giriyorsun.

Yav katılıyorum ancak bir futbolcu şunu demeyecek. Bir hakeme türkçe olarak 's...r ' dese sarı yer mi yemez mi?

Çıkıyorsan çık çıkarken sarı yedin diye hakeme fuck off denilmek hiç bir şeye sığmıyor.
Burada hakemin bir suçu varsa o aptalın beş suçu var. Hakem zaten aranıyor sahada görüyorsun sana haksız kartı da yapıştırmış bas git işte. Belhanda da aynısını yapmıştı allahtan yedek kulübesinde görmüştü

Fbliler Soldado fk off yüzünden kirmizi yediginde heryerde aglamiyormuydu? PL'de küfür sayilmiyor diye falan. Simdi kirmizi karti savunuyorlardir herhalde,

Samet Akaydin: "Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maç eşit seviyede 11'e 11 devam etse galip gelen taraf biz olurduk. Buna eminim. Hakeme girmeyeceğim, daha geçen hafta Fenerbahçe'deydim."

Rize oyuncusuna aldatmaya yönelik hareket bahanesiyle sarı kart verildiği anda, 'aha kırmızı kart yükleniyor' dedim. Penaltı olmasa bile bir temas aldığı için o şekilde düşmüş olabilir adam. Buna aldatma diyen adamla futbol konuşmam, böyle onlarca pozisyon oluyor her hafta.
pozisyonda penaltı var bu arada ayaga degiyor

Benim tuttuğum takımı sorgulayacak kişi sen değilsin. Sabırla anlatmaya çalışıyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Hakeme sövünce mi Galatasaraylı olunuyor, basitleşmeyelim lütfen. Son kez söylüyorum haklı haksız bir tarafa koyup sarı kartın varsa küfür edemezsin bu kadar. Adam takımını sabote etti ben o noktadayım.

Sanki fb hakkıyla maç kazandı demişiz gibi şifozrenik hezeyanlara giriyorsun.
Hala saçmalıyorsun,ghezzalin kartı haksız bu bariz belli hala küfretti falan diye saçmalıyorsun. İlk sarısı da haksız ikinci sarısı da haksız.ahmet çakar bile hakem tetikçi ghezzalin kırmızıda ugandada bile kırmızı değil diyor.Sen sözde Galatasaraylı ghezzal küfretti hakketti kırmızıyı diyorsun.
Amrabat adamın ayağını kıracak ona kırmızı yok ,sen burada ghezzalin kırmızısı haklı diyorsun sonra bir de utanmadan GSLiyim diyorsun.hakem fenerli bir oyuncuya ustuste 2 sarı gösterip oyundan atabilirmiydi? bırak küfretmeyi amrabat hakemin anasını s... Bu maçta fenerli oyuncuya kırmızı gösteremezdi.soyleyeceklerim bu kadar.

Şu pehlivan yayında geberse varya gram üzülmem. Adi herif. Sanki hakem hocası sadece o konuşuyor hakemle ilgili. Bizim türk lokumuda fino gibi oturuyor orda

Özeti izledin. Olawoyin'in ikinci kartı sarı mı oluyor, saçma geldi bana. Ghezzal'a bilerek kırmızı vermiş gibi gördüm hakaret etmediyse. Amrabat'ın hareketi net kırmızı bence.

Fenerli bir oyuncu ghezzalin yedigi kırmızıyı yemezdi.hakem fener kazansin diye bunu uydurdu.ilk sarıda da haksız.Ghezzalin kırmızısı haksız,penaltı haksız,ilk kırmızı haksız...benim son yıllarda izlediğim en şaibeli maç .

Şikecilerin her maçından sonra aklıma hep bu film geliyor. Bilenler bilir filmde maç yapılıyor ve maçın ilk yarısında aynı şikecilerin maçlarında ki gibi bir Hakem yönetimi var eksiği var fazlası yok.
İzlemeyenler izlesin bana hak verecektir.

EscapeToVictory_film_posteri.webp

Geçen yıl kayseri maçında fred fuck off dedidig için kırmızı yemişti eğer bugün rasidde dediyse gercekteb

Geri
Üst Alt