⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

çok kritik bi virajı döndük de acayip deplasmanlar var önümüzde başta rize dep nasıl geçer bu oyunla bilemedim
rize bu antep kadar iyi takım degil antep hucumda ve ortasahada daha iyi

rize daha kırılgan takım antepte ise giren zenci cıkan zenci hiçbiri yıkılmıyor biz rizeden psikolojik korkuyoruz nefretten dolayı

Yav diyoruz fenerbahçe hakemle aliyor. Antepi parcalayin, gidyoruz ıkına ıkina kötü futbolla 1-0 🙄

Bu arada hakem rezaletti gene. Sorescu'nun direk atılması gerekiyordu ki sarısı da vardı zaten. Toreira 'nın kart gördüğü pozisyonda da rakibin ikinci sarıdan atılması gerekiyordu.

Bu lig zor biter zor... Takım acınası durumda. Ben böyle pervasız teknik heyet görmedim, istikrarlı içine ediyorlar takımın, kenarda da bön bön oturup seyrediyorlar. Doğru düzgün kazanabildikleri bir tane maç yok, hepsi zor bela tek farklı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakibin 3 tane 2. saridan kirmizisini vermedi

bi tane torreiranin yuzune vurdu adama 2. saridan kirmizi verecegine torreiraya verdi

2. si sallainin ayagina basti net sari kart yan hakemin gozu onunde hatta yan hakem direkt oraya bakiyor

3. su osimhen tekbasina giderken orta sahada adam arkasindan cekti kolunu sari karti var
Mustafa eskihellaç taç atılırken topla alakasız gelip gaddarca arkadan bastı barışa o da var

antep bu ligteki en tehlikeli deplasmanlardan bence akbilden bile tehlikeli bence

kazma bile olsa selcuk hep fizikli uzun boylu zencileri almış ve iyi kapanıyorlar

Geri
Üst Alt