⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Şu uzun top saçmalığını bırakmalıyız acilen ilerde Osimhen Barış var diye vur babam vur. Bunu arada sırada yaparsın her hücumda yaparsan rakibin savunması da ona göre konum alıyor

Kaan Ayhanin kafası gol olsaydı maç farka giderdi Burak müthiş toplar çıkartı bize karşı oynayan kaleciler hepsi panter kesiliyor fenere gelince peynir helva

Skoru aldik ama oyun berbat.Takım aşırı düşmüş.Ne oynadigimiz belli degil.Bu takim cok iyi oynarken birden bu dususun sebebini rotasyona bagliyorum.Asiri yorgunluk,bitkinlik var.Bizim isbilmez yoneticilerimiz transfer yapmayi beceremedikleri icin bu haldeyiz.Kimsenin alternatifi yok.Yedek kulube yok.Rezalet otesi.Baskan ciksin bos bos konussun bu isler transferle olmuyor vs. diye.

Bir başka konu benim acimdan Kutucu transferi olumsuz.Morata da ayni sekilde.Elestirmek icin erken oldugunu da dusunmuyorum.Sene sonu gondermek icin yollar arariz.Gorunun koy oldugu gibi ortada bence.

Bu arada hakem rezaletti gene. Sorescu'nun direk atılması gerekiyordu ki sarısı da vardı zaten. Toreira 'nın kart gördüğü pozisyonda da rakibin ikinci sarıdan atılması gerekiyordu.
O adamın maçın başında bariz kendini yere attığı pozisyonu unutmamak lazım. Iki kere atılması gereken adamdı

Rize dep bundan çok daha zor geçecek olumlu yanı transferler gelmiş olacak seriyi devam ettiremeliyiz.

Forumda 1 temizlik yapılmalı. eskiden bu işlerle uğraşırdın

acayip toksik 1 ortam oldu olm
Ya evvelden beri aynı. Her maç 3 4 atmayınca eleştiri.
Bugün osimhen ve kurucunun şutlar gol olsa 3 farkla bitse methiyeler düzülecekken fark 1 olunca eleştiriliyor. Oyun aynı skor farklı sadece iki örnekteki.

Aylardir deplasmanlar zor diyorsunuz

Takim en zor deplasmani üc puan ile geciyor

Avrupa dönüsü yorgunluk var,sakat oyuncular var ve art niyetli bir hakem var

Puan kaybi yazilan deplasman dan cok iyi bir sekilde ciktik

Gecen sezon sivas deplasmanina da bayagi eksiklerle gitmistik ve son dakika da berabere kalmistik hatirlarsaniz

Mükemmel bir galibiyet oldu bu

Geri
Üst Alt