Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.827
- 20.807
- 1.848
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek kulübesi facia, oyuna atabileceğin Kutucu, Morata, Batshayi, Berkan ve Jelert var diğer çoluk çocuğu saymıyorum.
hayır bu maçlık ilk onbir oynaması da yanlış olurdu ki zaten. takımdaki oyuncuların en az yarısının nasıl oynadığını geçelim, adını bile bilmiyordur daha morata.OKan hoca moratayı İMKANI yok ilk 11 oynatmasının beyler hayal görmeyin.
şahsen ben çok şaşırır "hangi dağda kurt öldü" moduna girerim.
%100 - şu antepe yetiştirildi özel uçakla havası neyin nesidir bilmiyorum.hayır bu maçlık oynaması da yanlış olur ki zaten. takımdaki oyuncuların en az yarısının nasıl oynadığını geçelim, adını bile bilmiyordur daha morata.
şu antepe yetiştirildi özel uçakla havası neyin nesidir
ona varım tabii de - yani ...icardiyide götür o zaman tribünde de olsa takımla olsun mesela ? (belkide gidiyordur bilmiyorum)takıma moral/motivasyon ve psikolojik olarak + etki edebilir.
O ayrı mevzu ben de söverimWalla bizden puan alan her hoca benden küfürü yer.
Şerefli ,ekibi için ter döken hocaları sevmez misin ?Walla bizden puan alan her hoca benden küfürü yer.
Karam Tayfayı ekibimizde görelim derim.O ayrı mevzu ben de söverim
kurbağa adam!!!OKan hoca moratayı İMKANI yok ilk 11 oynatmasının beyler hayal görmeyin.
şahsen ben çok şaşırır "hangi dağda kurt öldü" moduna girerim.