- 23 Temmuz 2011
- 75.578
- 51.104
- 4.693
Kaan berkan beklerini gormek istemiyoruz artik yaw 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kurbağa adam!!!
iyi hakemlerin bizim maçlarımızı yönetmesi iyi bir şey değil mi nikolov?ilk defa bir VAR hakemini tanıyorum iyi hakem onu da bize vermiş şerefsizler.Ulan fb maçına da bunu atasaydınız şuan 9 puan yapmak için çıkıyorduk.Madem böyle adamı getirebiliyorsun niye getirmedin şimdiye kadar
Niye bize geliyor yani sadece onu anlamıyorum bizim lehimize de eyyam yapsınlar bu saatten sonra umurumda değil gelsin bir tane belçikalı dangoz penaltı+kırmızı verdirsin rakibe bir kere biz de öyle maç kazanalım yorulmadan takım dinlensin.İtalyan hakemler genelde çok bariz olmadığı sürece penaltı için falan çağırmıyorlar dünkü belçikalı gibi ondan dedimiyi hakemlerin bizim maçlarımızı yönetmesi iyi bir şey değil mi nikolov?
Bu maç yine göreceksin.Kaan berkan beklerini gormek istemiyoruz artik yaw![]()
e tamam. antep'e de çalamaz o zaman işte.Niye bize geliyor yani sadece onu anlamıyorum bizim lehimize de eyyam yapsınlar bu saatten sonra umurumda değil gelsin bir tane belçikalı dangoz penaltı+kırmızı verdirsin rakibe bir kere biz de öyle maç kazanalım yorulmadan takım dinlensin.İtalyan hakemler genelde çok bariz olmadığı sürece penaltı için falan çağırmıyorlar dünkü belçikalı gibi ondan dedim
Berkani sahada Kaani da bekte her gordugumde en az 100 kufur ediyorum