⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Kaan berkan beklerini gormek istemiyoruz artik yaw :sick:

Osimhen-Morata görsek fena olmaz aslında derbiye kadar alışmalari için.Cok şey vaad ediyo gol-asist açısından bu ikili,en çok osimhen'e yarayacak Morata'nın gelişi.Mumkun olduğu kadar uzun süre bu maçta ikiliyi görmemiz lazim

Transfer sezonunda yedigimiz calimlar ve dustugumuz haller, dunku macta TFF ve MHK'nin mesaj vermesi, zaten AL'den elenmemiz... buna tepki olarak bu aksam ruhsuz bir Galatasaray cikarsa bu sampiyonluk Fener'e hayirli olsun diyebiliriz. Bu gece cok kritik, ya herkese mesaj verecegiz ya da Fener'in efsane geri donus hikayesini senelerce dinleyecegiz.

Karar Okan hoca ve futbolcularda, ama onlarin riski bu senaryo olursa hepsinin yazin kendine baska is yeri aramasi olacak.

1738572904744.webp

:crushed::crushed:

ilk defa bir VAR hakemini tanıyorum iyi hakem onu da bize vermiş şerefsizler.Ulan fb maçına da bunu atasaydınız şuan 9 puan yapmak için çıkıyorduk.Madem böyle adamı getirebiliyorsun niye getirmedin şimdiye kadar

Günay
Sanchez, Kaan, Abdülkerim
Sallai, Sara, Torreira, Baris
Yusuf, Mertens
Osimhen

ilk defa bir VAR hakemini tanıyorum iyi hakem onu da bize vermiş şerefsizler.Ulan fb maçına da bunu atasaydınız şuan 9 puan yapmak için çıkıyorduk.Madem böyle adamı getirebiliyorsun niye getirmedin şimdiye kadar
iyi hakemlerin bizim maçlarımızı yönetmesi iyi bir şey değil mi nikolov?

Geçen senelerde kart temizleme işine girmedi hoca bugün akıl edecekler mi acaba çok merak ediyorum ...

iyi hakemlerin bizim maçlarımızı yönetmesi iyi bir şey değil mi nikolov?
Niye bize geliyor yani sadece onu anlamıyorum bizim lehimize de eyyam yapsınlar bu saatten sonra umurumda değil gelsin bir tane belçikalı dangoz penaltı+kırmızı verdirsin rakibe bir kere biz de öyle maç kazanalım yorulmadan takım dinlensin.İtalyan hakemler genelde çok bariz olmadığı sürece penaltı için falan çağırmıyorlar dünkü belçikalı gibi ondan dedim

Niye bize geliyor yani sadece onu anlamıyorum bizim lehimize de eyyam yapsınlar bu saatten sonra umurumda değil gelsin bir tane belçikalı dangoz penaltı+kırmızı verdirsin rakibe bir kere biz de öyle maç kazanalım yorulmadan takım dinlensin.İtalyan hakemler genelde çok bariz olmadığı sürece penaltı için falan çağırmıyorlar dünkü belçikalı gibi ondan dedim
e tamam. antep'e de çalamaz o zaman işte.

fb ve hakemleri için haklısın.

ben bizim maçlar için diyorum.

satın alınabilir, karaktersiz, kötü hakemlerdense, taş gibi iyi hakemlerin yönetmesini tercih ederim (hem var hem orta hakem olarak).

Berkani sahada Kaani da bekte her gordugumde en az 100 kufur ediyorum

Geri
Üst Alt