Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.073
- 13.953
- 1.398
morata'nın takımının %90'ından daha fit ve hazır olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kutlu bi git
2 hafta sonra formu yerin dibine inecekmorata'nın takımının %90'ından daha fit ve hazır olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Kimmiş neymiş?Yine skandal bir yabancı var ataması
Halen Mertens muhtemel 11'ler de arkadaş şu adamı bi dinlendirsenize kendini toparlasın son 1.5 ayda 1 gram performans alamıyoruz adam resmen tükendi.
Mertens zaten yorgunluktan bittiği için gidemiyor olmayalım, Osimhen son 1.5 aydır sırf bu yüzden yalnız kalıyor olmasın ya da Barış-Yunus içeri çevirdiğinde 5 kişi ceza alanında komple Osimhen tutup yay üstü komple boş kaldığı zaman Mertens'in oraya yetişememesi olmasın.Takım kaleye gidemiyor bu ve rize maçları şampiyonluk maçı ne dinlenmesi? Ayakları kopacaksa bu maç kopucak..
Kimmiş neymiş?
Mertens zaten yorgunluktan bittiği için gidemiyor olmayalım Osimhen son 1.5 aydır sırf bu yüzden yalnız kalıyor olmasın.
Onlar oynasın demiyorum ki ama Mertens'de dinlenip son 30-35 dakika girsin elimizde gayet seçenek varElimizde seçenek mi var? Ayhanın oğlu filan giriyor oyuna şu maç dinlenecek maç mı ? Allahını seversen..
Onlar oynasın demiyorum ki ama Mertens'de dinlenip son 30-35 dakika girsin elimizde gayet seçenek var
Muslera
Sanchez - Kaan - Abdülkerim
Sallai - Sara - Torreira - Berkan - Barış
Osimhen - Ahmed