⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

inşallah olmaz ama puan kaybını muhtemel görüyorum bu maçta.

berbat bir kadro planlaması ile sezona girdik, daha kötü bir planla ikinci döneme geçiyoruz. Şu maçta rotasyonu geçtim ilk 11 oyuncusu olmaması kabul edilebilir gibi değil.

VAR'daki hakem amma vukuatlıymış.

Muslera
Jelert - Sanchez - Apokerim - Berkan
Barış Sara-Torreira Sallai
Osimhen - Ahmed

böyle olsa nasıl olurdu acaba

Ahmet'ten kanat falan olmaz aşırı yavaş. Kaan Ayhan kanatta oynasın daha iyi bak ciddiyim.

Boxmet başlayacaksa Osimhen'le yan yana yahut önlü arkalı olsa daha hayrımıza olur sanki.

Yav ne 20.00 ı kardeşim
Koy 19.00 a
İlla çıldırtacaklar insanı

Yedek bari olsa barış. Kadroda olmazsa hapı yutariz. Ayrica kaan torreira sara orta sahası ile başlayıp mertensi dinlendirsek artık.

Bi Barış muhabbeti eksikti. Zaten kadro aşırı dar, oyuncular formsuz. Dünkü idmana da çıkmamış fotoğraflara baktım yok. İğne miğne idare etsin artık oynamak zorunda yani kanatta oynayacak adam yok başka. Takımın fizik gücünün %50si falan bu adam ayrıca.

IMG_2612.webp

Muslera*

Sanchez - Kaan - Apokerim*

Sallai -Tor* -Sara - Ahmed* - Jelert

Osi - BAY*
Görmeyi arzuladığım ilk 11 ama sanırım BAY ilk 11 başlamayacak ağrı haberi vardı - Mertens yazılabilir orda (sonradan Morata girer)

yanında * olanlar sarı kart sınırında olanlar , açıkçası hepsi görüp temizlesin Rize ve Fener maçına bırakmayarak ... ADS maçında hepsinin yerinde başkası oynayarakta kazanırız.

Muhabirlerin kadrolarına bakınca hiç futbol izlemedikleri ortaya çıkıyor

Geri
Üst Alt