⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

:hmmm:

Gs 89
Antep d 0
Ads 3
Rize d 1
Fb 1
Paşa d 3
Alanya d 3
Antalya 3
Jk d 1
Samsun d 1
Bodrum 3
Eyüb d 3
Sivas 3
Ts d 1
Kayseri 3
Göztepe d 3
Başak 3

Fb 90
Rize 3
Alanya d 3
Paşa 3
Gs d 1
Antalya 3
Samsun 3
Bodrum d 3
Ts 3
Sivas d 1
Kayseri 3
Anteb d 1
Jk 3
Başak d 3
Eyüb 3
Hatay d 3
Konya 3
uğur abimin gs'ın içinden geçip, fb'ye namağlup sadece 2 anadolu maçında beraberlik verdiği bu fikstür tahmininde bile, gs antep'ten sadece 1 pts alsa şampiyon oluyor :d

sırf o yüzden bile hayati önemli bu maç.

hele ki 3 pts alırsak konvoya çıkabiliriz :d

hedef 6 puanlık avantajı son 7 maça taşımak olmalı. "göztepe ve ts deplasmanlarında mağlup bile olsak etkilemeyecek" kredsi demek olur bu.

böyle olursa çok rahat şamp oluruz bence.

biz içeride fb'yi mi yeneriz, fb başka yerde bizimle aynı sayıda puan mı kaybeder vs vs nasıl bir senaryo ile olur bilemeyeceğim ama hedef son 7 maça 6 pts önde girmek olmalı.

yani önümüzdeki 9 maçta, fb ile aynı sayıda puan kazanımı/kaybedimi yapmalıyız kısacası.
9 puanlık avantajı sağlamış olmak ilk adım .

6yı 9 yapmamız lazım - beraberlik almak derbide dezavantaj olabilir ya da cepten kredi hacamış oluyoruz avantajı değerlendirmeyerek.

diğer dediklerine katılmaktayım.

genede son 3 haftalara kalmasını asla istemiyorum bu işin.

uğur abimin gs'ın içinden geçip, fb'ye namağlup sadece 2 anadolu maçında beraberlik verdiği bu fikstür tahmininde bile, gs antep'ten sadece 1 pts alsa şampiyon oluyor :d

sırf o yüzden bile hayati önemli bu maç.

hele ki 3 pts alırsak konvoya çıkabiliriz :d
Ajax Anteb maçları sezonun dönüm noktası zaten. Özellikle Anteb. Anteb'i yenersek Rize'de berabere kalsak bile fbye yenilmediğimiz durumda 2 maçlık fark kalıyor aramızda.

Ligi namağlup bitireceğiz. Antep’i 1 yap yine şampiyonuz
Sanmıyorum namağlup bitireceğimizi. Bu kadar deplasmandan illa yenileceğimiz olur

Ajax Anteb maçları sezonun dönüm noktası zaten. Özellikle Anteb. Anteb'i yenersek Rize'de berabere kalsak bile fbye yenilmediğimiz durumda 2 maçlık fark kalıyor aramızda.

Sanmıyorum namağlup bitireceğimizi. Bu kadar deplasmandan illa yenileceğimiz olur

Açıkçası mağlubiyet için tek endişe ettiğim maç BJK deplasmanı. Onun harici sanmıyorum.

Takım kalitemize ve oyunculara güveniyorum şahsen. Yani bu takım bana her ne kadar kendi evinde 2-0’dan 2-2 puan kaybı yaşarı hissettirse de mesela gidip Kayseri’ye 1-0 yenilir dedirtmiyor.

Haa kuş taşa çarpar, 2 direk 1 penaltı kaçırırız, kaleci devleşir vs saçma sapan bi gol yeriz o ayrı elbette

ndiaye, lungoyi, okereke, m.eskihellaç, maxim, kozlowski, sorescu...

şu takımdan min 2 gol yememe ihtimalimiz yok.

osimhen kamışı yağlamazsa puan kaybı çok açık. :/

maxim bir kıyak yapıp atılır mısın ilk yarıdan lütfen

Zor görünen ama o kadar da zor olmayan maç. Rize maçı daha tehlikeli bu maçtan korkmuyorum.

Galatasaray düşmanlarının alnına koyacağız

ndiaye, lungoyi, okereke, m.eskihellaç, maxim, kozlowski, sorescu...

şu takımdan min 2 gol yememe ihtimalimiz yok.

osimhen kamışı yağlamazsa puan kaybı çok açık. :/
Takım Amsterdam'dan yorgun gelecek. Gol yememek için direnmek yerine yediğinden fazlasını atmaya çalışman lazım. Futbol şansına çok ihtiyacımız olacak bu maçta.

Ajax yorgunu formsuz Torreira ve sakatlıktan yeni çıkmış Sara'ya karşı Ndiaye azmanı mı?

1 puanı verseler maça bile çıkmam

Bu maça hani transfer yetişiyordu

Ajax maçı mı G.Antep maçı mı?

G.Antep maçı.

:hmmm:

Gs 89
Antep d 0
Ads 3
Rize d 1
Fb 1
Paşa d 3
Alanya d 3