- 2 Nisan 2012
- 43.132
- 22.206
- 2.888
Selçuk'a yakın Galatasaraylılar pazar akşamı Istanbul'da olan Selçuk'u alıp meyhaneye götürsün sabaha kadar da içirsinler, Selçuk pazartesi pert.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğim 3 hakemden birini vermişlerCihan Aydın'ın son maçı Hatay maçımız. Olmaz.
Mehmet Türkmen Jk Bodrum'da zıçtıktan sonra maç alamadı. Direkt büyük maçla başlatmazlar bence. Ayrıca bunu derbiye hazırlıyorlar bence. Eğer derbiden önce Fb ile bizden birine verilirse derbiye verilmeyecek demektir.
Zorbay hem Fb hem bize uzun süredir verilmiyor. Kritik haftalarda 2 kulübün de damarına basmazlar. Sanmıyorum.
Oğuzhan Çakır bu sezon bizim maçımıza verilmez
Karaoğlan'ın son 2 maçı biz ve fbnin. Olmaz.
Direnç Konya-Fb maçından zıçtıktan sonra bizim maça verilmez.
Metoğlu'nun son maçı Anteb-Bodrum olduğundan bu maça verilmez.
Şansalan'a kupada bizim Başak maçından sonra maç vermiyorlarmış. Burası ilginç. Ceza verdiler galiba. Halbuki maçta büyük 1 hatası da yok. Öyleyse bu da olmaz.
Alper Akarsu'nun son maçı Göztepe maçımız olmaz. Ayrıca buna da maç vermiyorlarmış. Demek ki Göztepe maçındaki Torreira pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüp ceza verdiler.
Geriye
Bu sezon maçımızı yönetmeyen ama Eyüb-Fb maçında zıçan Emre Kargın
Bu sezon hiç maçımızı yönetmeyen Ozan Ergün.
Ts maçımızın hakemi Kadir Sağlam ki bu maçtan sonra 1 fb kupa maçı ve jk maçı almış. Bu kadar kısa sürede bir daha verirler mi emin değilim
Ben Ozan Ergün sürprizi bekliyorum
Butun hakemleri saymissin zaten üstadDediğim 3 hakemden birini vermişler
Lan ilk paragraftakiler olmaz dediklerimButun hakemleri saymissin zaten üstad