⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Fb'yi mutlu etmek yok, en yüksek hırsla parçalayın puanı alın.

Selçuk maçı satmazsan efsane falan demem.

Bu lige böyle yaranırsın.

Kaleci şikesi
Hakem şikesi
Eski oyuncudan teknik direktör şikesi

Yapmadan şampiyonluğa oynayamayan, yapınca da 3 yılda 1 olabilen “YAPI” karşısında dürüstlük kazanmaz.

Siz de Arda vs bırakın maçları.

Nasıl olsa ceza yok. Adalet zaten yok.

Nando
Roland-Davinson-Abdülkerim-Berkan
Lucas-Gabri
Dries
Barış-Osi-Ahmed

İstediğim 11 değil, tahmin ettiğim 11. Ben üçlü oynayalım isterim.

fener maçına puan puana da girsek avantaj bizde olur ondan şüphem yok da gene 40 tane pozisyona girip mal mal bi boy ofsayt, boktan son vuruş, kalecinin üstüne nişanlama gibi işlere girişmeyiz inşallah. kaleye zaten hiç girmiyom, baya make a wish'e çevirdik orayı.

allah yardımcımız olsun.

Ahmeti kanada yazıyorsunuz da o yavaşlıkla nasıl olacak o iş?

Şu saatten sonra şu boktan ligde selcuk bizden puan almak için biraz bile kasarsa Allah belasını versin bin bir türlü o kadar söylüyorum.Salacaksin arkadaşım salacaksin ligin durumu belli yani.Bir puan alsın şunu bir daha kulübün kapısından sokan da şerefsizdir.Normal bir lig değil bu hayatımda ilk defa söylüyorum böyle bir şey ilk defa bizden olan birinin maç salmasini istiyorum.Adamsan defans hattını one çeker osimhenle 1e1 markajda stoper birakmazsin.Yemin ediyorum çıksın şu maçta oynamaya falan çalışsin 10 sene sonra bile bu takımın başına geçse kendisine bütün belaları okuyup bu rakımı bırakırım 10 sene kinim geçmez buna

yabancı var falan geçiniz

bu akamki maçtan sonra Kadir Sağlam'ın görevi bellidir.

ve artık ABARTARAK yapacaklar.

Şu saatten sonra şu boktan ligde selcuk bizden puan almak için biraz bile kasarsa Allah belasını versin bin bir türlü o kadar söylüyorum.Salacaksin arkadaşım salacaksin ligin durumu belli yani.Bir puan alsın şunu bir daha kulübün kapısından sokan da şerefsizdir.Normal bir lig değil bu hayatımda ilk defa söylüyorum böyle bir şey ilk defa bizden olan birinin maç salmasini istiyorum.Adamsan defans hattını one çeker osimhenle 1e1 markajda stoper birakmazsin.Yemin ediyorum çıksın şu maçta oynamaya falan çalışsin 10 sene sonra bile bu takımın başına geçse kendisine bütün belaları okuyup bu rakımı bırakırım 10 sene kinim geçmez buna

Kendini parçalar sonra Mourinho hocasından tebrik alıp ona teşekkür üstüne teşekkür eder, geçen gün yazdım bizim yerliler florya suyundan sonra nedense düşman oluyorlar bu takıma bir şey var o suda, yabancılara iyi yerlilere kötü geliyor.

Kendini parçalar sonra Mourinho hocasından tebrik alıp ona teşekkür üstüne teşekkür eder, geçen gün yazdım bizim yerliler florya suyundan sonra nedense düşman oluyorlar bu takıma bir şey var o suda, yabancılara iyi yerlilere kötü geliyor.
Antep orta sahada bile top kapinca selcuka akla hayale sığmayacak küfürler edeceğim bütün maç.Kendisine de zaten formayı yere attığı için acayip kılım bir de

Geri
Üst Alt