Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Morarta morartaAntep'i yenmeyeceksiniz bağırta bağırta ......!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morarta morartaAntep'i yenmeyeceksiniz bağırta bağırta ......!!!
Bundan başka çare yok. Kaan hiçbir şekilde asla oynamamalı4lü daha kötü ahbab sol da berkan sağ da kaan olacak bir de tek forvet olunca iyice kabızlık.
stoperde kaan merkez sanchez sağ
Sallai Davinson Apo Berkan
Sara Torreira
Barış Mertens Kutucu
Osimhen
Nelson olmadığına göre 3lü oynamaya gerek yok. 3lü olmadığına göre de bekte Jelert'e gerek yok.
ahbab kutucu koşamıyor berkan kutucu kanadı maden olur orada. hiç beğenmedim o 11iBundan başka çare yok. Kaan hiçbir şekilde asla oynamamalı
Yunus yok kimi koyacan. En fazla Jelerti sağ açık, Barış'ı sol açık, Kutucu'yu 10 yapıp Mertens'i dışarda bırakabilirsin.ahbab kutucu koşamıyor berkan kutucu kanadı maden olur orada. hiç beğenmedim o 11i
Eyüp'te kanat forvet oynamış, o rol verilebilir.Ahmeti kanada yazıyorsunuz da o yavaşlıkla nasıl olacak o iş?
Şu saatten sonra şu boktan ligde selcuk bizden puan almak için biraz bile kasarsa Allah belasını versin bin bir türlü o kadar söylüyorum.Salacaksin arkadaşım salacaksin ligin durumu belli yani.Bir puan alsın şunu bir daha kulübün kapısından sokan da şerefsizdir.Normal bir lig değil bu hayatımda ilk defa söylüyorum böyle bir şey ilk defa bizden olan birinin maç salmasini istiyorum.Adamsan defans hattını one çeker osimhenle 1e1 markajda stoper birakmazsin.Yemin ediyorum çıksın şu maçta oynamaya falan çalışsin 10 sene sonra bile bu takımın başına geçse kendisine bütün belaları okuyup bu rakımı bırakırım 10 sene kinim geçmez buna
Antep orta sahada bile top kapinca selcuka akla hayale sığmayacak küfürler edeceğim bütün maç.Kendisine de zaten formayı yere attığı için acayip kılım bir deKendini parçalar sonra Mourinho hocasından tebrik alıp ona teşekkür üstüne teşekkür eder, geçen gün yazdım bizim yerliler florya suyundan sonra nedense düşman oluyorlar bu takıma bir şey var o suda, yabancılara iyi yerlilere kötü geliyor.