⚽ SL 24/25 H:22 | Gaziantep FK 0-1 Galatasaray | MS | 3 Şubat

Bu maçı almadan dönmeyin bugün olanlardan sonra koşmayan mücadele etmeyen ruhsuz oyuncu görmek istemiyorum şuan taraftarımızdaki hırsın yüzde 1 i bile şampiyon yapar takımı silkelenin adam gibi oynayın

biz her hafta tepe aşmak zorundayız ...adamlara tünel açıp geçiriyorlar resmen.

onu bunu bilmemde tabii en önemli şey şu an bu maç

ama fenerbahçe derbi maçı bildiğin adamları yargılama,yerin dibine sokma , ezme , layık olduğunu olması gereken yerde verme maçı oluyor gitgide...resmen sahada rencide etmemiz lazım adamları o derece...

Uyku yok bugun ya

Off offff bıktım futboldan

Sağlam adamlardan 11 çıkıyor mu?

Su maci son dakikalara kalmadan bitirip sari kart cezasi sinirinda olanlarin da hepsini temizlemek lazim Adana macinda. Bu kopeklerle son gucumuze kadar savasmamiz lazim yoksa bu yuzsuzlukle Yavuz hirsizliklarina devam edecekler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1-0 antep kazanır
images (65).webp

bizim maçın oran analizi tablosunu gördüm ms1 diyor eyvah ki eyvah
İddaa şeyini takmıyom hiç. Eldeki veriler bu maça 0 puan diyor. Hala Kaan sağ bekte çıkıyor çıldıracam. Jelert'i atsan daha kötü olacak. Sallai'yi sağ bek çekince kanada sadece Kutucu kalıyor. Ölmüş Mertens'i kesmeyi düşünemiyoz bile yerine adam yok. Sol bekin direkt yok

Apar topar Morata'yı yolladık takımla 0 idmanla. Aşırı çaresiziz.

Başakşehirin kadro derinliği bile bizimkinden fazla bu ne yaw.

İddaa şeyini takmıyom hiç. Eldeki veriler bu maça 0 puan diyor. Hala Kaan sağ bekte çıkıyor çıldıracam. Jelert'i atsan daha kötü olacak. Sallai'yi sağ bek çekince kanada sadece Kutucu kalıyor. Ölmüş Mertens'i kesmeyi düşünemiyoz bile yerine adam yok. Sol bekin direkt yok

Apar topar Morata'yı yolladık takımla 0 idmanla. Aşırı çaresiziz.

Başakşehirin kadro derinliği bile bizimkinden fazla bu ne yaw.
sağ bek kaan sol bek berkan başlarsak puan kaybını direk yazarım zaten. morata 0 idman olsada oynaması lazım. ligde kadro kalitesi farkı var ama eytlilerle en kötü anadolu takımı bile ezer, anadoluda hala koşan basan adamlar var. fenerin bugün rezil olma sebebide o.

bu maç okanın nazarımda kalma ya da devam maçı. bile bile aynı hatalı tercihi yaparsa diyecek laf yok. sağ bek sallai sol bek jelert yaparım genede durağan kaan ve berkanı bekte oynatmam.

Maçı bize verecekler başka çaresi yok.
Kimse bize maç vermez, vermesinin de zaten gerek yok, biz hakkımızla açık ve net bir oyunla farklı kazanmalıyız. Bize vermelerini geçtim zaten istemeyiz de adil maç yönetsinler hakkımızı yemesinler ben ona razıyım.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağ bek kaan sol bek berkan başlarsak puan kaybını direk yazarım zaten. morata 0 idman olsada oynaması lazım. ligde kadro kalitesi farkı var ama eytlilerle en kötü anadolu takımı bile ezer, anadoluda hala koşan basan adamlar var. fenerin bugün rezil olma sebebide o.

bu maç okanın nazarımda kalma ya da devam maçı. bile bile aynı hatalı tercihi yaparsa diyecek laf yok. sağ bek sallai sol bek jelert yaparım genede durağan kaan ve berkanı bekte oynatmam.
Jelert kaleye yakın oynadığında delleniyom yaw. Kaanın ölüsü bile ondan iyi. Katılmıyom o yüzden

Geri
Üst Alt