- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-0 antep kazanır
Bu kadar uzme kendini hayat fitboldan ibaret deillUyku yok bugun ya
Off offff bıktım futboldan
bizim maçın oran analizi tablosunu gördüm ms1 diyor eyvah ki eyvah1-0 antep kazanır
1-0 antep kazanır
Onlar doğru çıksa sen zengin olurdunbizim maçın oran analizi tablosunu gördüm ms1 diyor eyvah ki eyvah
Öbür branslarada gecemiyozki Mehmet cibara fiyaskosu var ordadaUyku yok bugun ya
Off offff bıktım futboldan
İddaa şeyini takmıyom hiç. Eldeki veriler bu maça 0 puan diyor. Hala Kaan sağ bekte çıkıyor çıldıracam. Jelert'i atsan daha kötü olacak. Sallai'yi sağ bek çekince kanada sadece Kutucu kalıyor. Ölmüş Mertens'i kesmeyi düşünemiyoz bile yerine adam yok. Sol bekin direkt yokbizim maçın oran analizi tablosunu gördüm ms1 diyor eyvah ki eyvah
sağ bek kaan sol bek berkan başlarsak puan kaybını direk yazarım zaten. morata 0 idman olsada oynaması lazım. ligde kadro kalitesi farkı var ama eytlilerle en kötü anadolu takımı bile ezer, anadoluda hala koşan basan adamlar var. fenerin bugün rezil olma sebebide o.İddaa şeyini takmıyom hiç. Eldeki veriler bu maça 0 puan diyor. Hala Kaan sağ bekte çıkıyor çıldıracam. Jelert'i atsan daha kötü olacak. Sallai'yi sağ bek çekince kanada sadece Kutucu kalıyor. Ölmüş Mertens'i kesmeyi düşünemiyoz bile yerine adam yok. Sol bekin direkt yok
Apar topar Morata'yı yolladık takımla 0 idmanla. Aşırı çaresiziz.
Başakşehirin kadro derinliği bile bizimkinden fazla bu ne yaw.
Kimse bize maç vermez, vermesinin de zaten gerek yok, biz hakkımızla açık ve net bir oyunla farklı kazanmalıyız. Bize vermelerini geçtim zaten istemeyiz de adil maç yönetsinler hakkımızı yemesinler ben ona razıyım.Maçı bize verecekler başka çaresi yok.
Jelert kaleye yakın oynadığında delleniyom yaw. Kaanın ölüsü bile ondan iyi. Katılmıyom o yüzdensağ bek kaan sol bek berkan başlarsak puan kaybını direk yazarım zaten. morata 0 idman olsada oynaması lazım. ligde kadro kalitesi farkı var ama eytlilerle en kötü anadolu takımı bile ezer, anadoluda hala koşan basan adamlar var. fenerin bugün rezil olma sebebide o.
bu maç okanın nazarımda kalma ya da devam maçı. bile bile aynı hatalı tercihi yaparsa diyecek laf yok. sağ bek sallai sol bek jelert yaparım genede durağan kaan ve berkanı bekte oynatmam.