- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
burak bozan için mi dedin üstat?
Yes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burak bozan için mi dedin üstat?
İlk geldiginde böyle degildi. Fiziksel niye düştü bu adamYunus zamanında attı da noldu son lig maçında. Aşırtmaya çalışıp cılız şut çekti
Net bir şekilde 5 metre ofsaytta bekliyor. kendiyle alakalı sorun
bence fiziksel olarak aşırı iyi şu andaİlk geldiginde böyle degildi. Fiziksel niye düştü bu adam
1-0 bizi yine fıtık eder zaten o maç biter mi lan. Her maç tek fark. Rahat maçımız yokyarın hakem inş bize 2 3 penaltı verir alırız macı
düz 1-0 benı tatmın etmez
Birkaç maçtır fiziğinde 1 şey yok. Sakatlık sonrası dönüşlerinde patatesleşiyorİlk geldiginde böyle degildi. Fiziksel niye düştü bu adam
Bu maçı öyle veya böyle kazanmalıyız çok kritik bir macBirkaç maçtır fiziğinde 1 şey yok. Sakatlık sonrası dönüşlerinde patatesleşiyor
Bu maç tek farka razı olabilirim belki ama ondan sonra transferlerle tokatlamaliyizBen artık 1 farklı galibiyetleride kabul etmiyorum vura vura adam gibi futbolla galip gelip net mesaj vermeliyiz dün fenerin maçını gördükten sonra sahada çok daha hırslı olmalılar.
puan kaybı olursa murhanı banlarlar o geldıkten sonra takım geriye düştü
ben önden uyarayım murhan icin oyna cimbom !!
???Hayırlı işler
bizim maçın oran analizi tablosunu gördüm ms1 diyor eyvah ki eyvah