SL 24/25 H:23 | Alanyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 9 Şubat

Rakipler yatmasa hakemler domalıyor. Federasyon başkanından kalecilere, MHK başkanından yabancı VAR’ına kadar herkes paranın köpekliğini yapıyor.

Bu ülkeden de bu ülkenin futbolundan da bir bok olmaz.

Kaybedeceği maç war kaybetmeyeceği maç war. Fbnin rize ve paşa maçlarına puan kaybı yazmak akıl tutulmasıdır

fenerin bizim dışımızda kaç tane maçı puan kaybına açık şuan?

Beşiktaş, Trabzon, Samsunspor ? Başka gelmiyor aklıma. Alanya kendi evinde belki berabere kalır Nesri şabanı cezalıymış

ikisininde artısı eksisi vardı ama tempolu maçtı, alanya gayet güzel top çeviriyordu hücumda falan.

Bugün Rize de dan dun vurmayıp kafayı kaldırarak oynadı ilk yarı. Baya da hoşuma gitti oyunları. Amrabat MMA yapmadığı sürece topu da alamıyorlardı. Biraz top çevirebiliyorsa Alanya yine hakeme iş düşecek.

fenerin bizim dışımızda kaç tane maçı puan kaybına açık şuan?

Beşiktaş, Trabzon, Samsunspor ? Başka gelmiyor aklıma. Alanya kendi evinde belki berabere kalır Nesri şabanı cezalıymış

E ben de onu diyorum. Fb müthiş oynuyor diye 1 cümle ağzımdan hiç çıkmadı ama fikstürlerine bakınca bunlardan puan alma potansiyeli olan takım 1 elin parmaklarını geçmiyor. Bizim ise 9 deplasmanın 8'i net 1 şekilde zor

ya bırak allasen hakem devreye girmese rize rahat rahat alıyordu maçı neyin akıl tutulmasından bahsediyorsun reis

Maçı seyretmedim. Rize ve paşa maçlarına bakmıyom fbnin. Durup dururken fb alt yapılı kaleciyi 11e koyan takımın, hakeme fuck off diyip atılan oyuncunun fbden puan alma niyeti yoktur.

4-0 olsa bile fb çevirirdi maçı. Hadi bu maçı hakem aldı. Domalma hikayesi en az 15 senelik mesele onlarda da mı hakem wardı

Hakemin müdahale edememesi için alanya nin 4-0 öne geçmesi gereken maçtır. Yok ya emin degilim onu da döndürür bu haysiyetsizler

1000019607.webp

Alanya kalecisi mala baglamazsa fener yenemez

Geri
Üst Alt