Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.357
- 5.343
- 2.478
2-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saha mı yarılacak
Samsun da yener bunlar kadikoyde,o maça da az kaldi* gündüz maçı.
* alanya fena bir takım değil.
* bir maç önce rize'de deli gibi hakem ittirmesi oldu, bu maç olsa da daha sınırlı olacaktır.
* fb'in en dinamik diyebileceğimiz tek hücumcusu nesiri cezalı.
* alanya'nın kalecisi eski fbli 35 yaşındaki ertuğrul cezalı. onun dışında tam kadro.
şimdi fb bu maçı da kazanabilir gayet tabi ama yukarıdaki doneleri alt alta toplarsak;
bitik ads'ye bile 70 dk diş geçiremeyen fb'in, bu ağırlaşmış kadrosu ile, konya, göztepe ve rize maçlarında zorlandığı gibi burada da zorlanması sürpriz olmaz.
ben birtek bizim yigit karagözü bilirimAlanya'nın kalecisi cezalı. Kalede Y. Karagöz olacak. 2 sene önce yine oynamıştı fbye karşı. Kovanın teki. Bu maçtan da ümidiniz olmasın.
Sergen yarın Anteb'te takılırsak seninle vedalaşıyoruz bilgin olsunSamsun da yener bunlar kadikoyde,o maça da az kaldi
Sergen yarın Anteb'te takılırsak seninle vedalaşıyoruz bilgin olsun
Biseyleri insanlara bağlamaktan çok takima ve hocaya baglarsan futboldan keyif alırsınSergen yarın Anteb'te takılırsak seninle vedalaşıyoruz bilgin olsun
Ajaxtan sonra atmadım. Onu dikkate almıyorumserg'e tuzak kurduğunu anlamıştım
E o zaman niye benim banı açmazsanız transfer olmaz dedinBiseyleri insanlara bağlamaktan çok takima ve hocaya baglarsan futboldan keyif alırsın
o iş özellikle kadıköy'de fazlasıyla oluyor. gerçekten akıl alır gibi değil.Yavv arkadaş hâlâ Alanya zor rakip filan diyen var. Fener şike yaparak maç kazanıyor. Hakemler fener aleyhine düdük çalmıyor. Fenerin rakiplerini de kart vererek oyundan düşürüyor ve tüm taktir haklarını fener lehine kullanıyor.
Daha geçen hafta Göztepe maçında yaklaşık 45 faul çalmış, bunun 35'inden fazlası fener lehine.
Daha bugün rize maçında neler olduğunu gördük. Önceki haftalar verilen penaltılar, kırmızı kartlar filan say say bitmiyor. Takip etmeyin. Gene fenere maçı verecekler.
hakem biçti.Göztepe'yi yenmişler. Alanya mı iyiydi yoksa Göztepe mi kötüydü?