SL 24/25 H:23 | Alanyaspor 0-2 Fenerbahçe | MS | 9 Şubat

Febe'de o eksik bu eksik zerre önemi yok, önce rakiplerinde oynama isteği olacak.

Kg var girdik dallamalanya bi gol çıkarsa bari

Kapattım maçı satılık takım izleyemem

senin eski futbolcun sana karsi rakip olup senin oyuncularini sakatlamaya calisirken (daha gecen hafta kasap gaziantep'i seyrettik) bunlarin kadrolu anadolu takimlari rahat rahat mac verip yatiyor

1739109290561.webp

3 kez yenilmemisler kendi sahalarinda
2 sezon zaten fener'in 6. ve 7.bitirdigi sezon
0-0 biten macta ise cagdas 10 kisi kalan fener'e karsi puan almamak icin direnmisti

4 sene üst üste mücadele etmeden rahat yenilgiler.

bunlar iç sahada daha cok zorlanıyorlar tarafatr baskısından dolayı

Allah askina alanyadan ne bekliyorsunuz

Demirspor ve Hatay su durumda olmasa

Ligin dibinde alanya sivas ve bodrum olurdu

Alanya ligin en zayif deplasmani mactan once soylemistim

Turistik gezi gibi alanya 2 gol atsa 5 gol yer

Yalni kostice top gelir gelmez bu adam iyi orta atiyor dememle gol oldu
Sen 9 martta bizim maçta izle bir de alanyayı. Efecanla fatih topu ısıracak her pozisyonda

Bu ligde stopere para harcamak saçma. Amrabat ve yavaş maç eksiği olan skiniar yetiyor işte. Hücumda gol atacak kaliteli adamlar alacaksin.hucum hattı iyi olan şampiyon olur.anadolu takımları zaten kaç defa geliyor,defansı asacak adamlar gerekli..

Her yere yazdık bunu millet stoper bek diye kudurdu.

sıkıntılı skorda yok VAR jokeride kullanmayacaklar ...

Yusuf ceza sahasi icinde önü bombos ama geri dönüyor

Pozisyon’a girmemek icin herseyi yapti alanyaspor

Cok kolay bir deplasman bizde bu deplasmani galibiyet ile atlatiriz cünkü alanyaspor cok kötü bir takim

Ah ah şu düşme hattı bu kadar net olmasaydı görürdüm bunları.

2 maç geriden hakemler ile kazanınca çok belli olmasın diye bu maç ilk yarıdan işi bitirmişler.

Fbnin oyunu oturmuş ezbere oynuyorlar artık. Bu maç özelinde konuşuyorum bir taktiği olduğu belli adamların paslaşmasından bizim gibi allah ne verdiyse oynamıyorlar

Geri
Üst Alt