- 16 Haziran 2010
- 206.286
- 159.125
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki bindirme yapan oyuncuyu Galatasaray'a layık görüyorlar işte.Yusufun bu maç beğenilecek neyi oldu anlamadım
Okan hocam verdi bunlara bu cesareti ah hocam ah
Vasatın teki yavYusufun bu maç beğenilecek neyi oldu anlamadım
Bu kadar direnç göstermedigi bir ortamda alanyanın bir puan alması imkansız maalesef. Ne pres var ne bir mücadeleRezil bir ilk yarı oynadılar dedim ben de Liboş bey zaten. İyi bitirdiler fener de bişey oynamadı ben de başka bişey söylemedim
Ön taraf yeteneksiz.fb topun değerini biliyorbunlarla aramızda oyun olarak cok fark var lakin bunlar cok şanslı 1 şutla 2 gol atabılıyorlar
bizde ise muazzam cenabetlik var 20 şuta 1 gol belki atıyoruz
Çok temposuzlar ben anlamadım yaş yetmiş iş bitmiş gibi yürüyorlar sahada. Garip.Bu kadar direnç göstermedigi bir ortamda alanyanın bir puan alması imkansız maalesef. Ne pres var ne bir mücadele
Şans demem ben. Kale aynı. Sen de iyi bitirseydin baba, kaçırma yani. Bu bakış açısı doğru bi bakış açısı değil. İşimiz şansa kaldıysa oho.bunlarla aramızda oyun olarak cok fark var lakin bunlar cok şanslı 1 şutla 2 gol atabılıyorlar
bizde ise muazzam cenabetlik var 20 şuta 1 gol belki atıyoruz
Kesinlikle katılıyorum bizim vasat üstü halimiz bile yenmek için yeterli olması gerek bu eşşeklere karşışu feneri en az 4lemessek bizi de at aşağıya yav.
hocama biat etmiş durumdayım zaten ama hatay maçıyla cesareti verdikhoca ne yapsın bu konuda renktaş adam ligde namağlup zaten
herşeyi hocaya yüklemeyi anlamıyorum
Topu alıp oshimenle Barışa şişirerek mi 4 aticaz renkdaşşu feneri en az 4lemessek bizi de at aşağıya yav.
Osi 1 mac soyle helva gibi defansa karsi oynasin 5 falan atar tek mactaMaç önü isinmada orta kafa gol oynar kaleciler. Talisca golde o kadar rahattı abartmayın.