⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Günay
Kaan Sanchez Cuesta
Jelert Berkan Sara Sallai
Mertens
Morata Osimhen

Bu ilk 11’i bekliyorum

Kutucu'yu direkt oynacataktır ama kanatta kutucu olmaz.

Metehan mı?

Günay
Cuesta Sanchez Berkan
Jelert Kaan Sara Sallai
Mertens
Osimhen Morata

Jankat-Metehan-Efe-Lemina-Kerem-Eyüp-Gökdeniz-Ahmed-Yunus-Yusuf

Muhtemelen böyle başlar

Şu kadroya bakıyorum sıkıştığımızda şöyle hızıyla birebirleriyle şut tekniğiyle fark yaratacak bir tane adam yok.
Hadi şu maçı bir şekilde alırızda ya diğer zor deplasmanlar..
İyi veya kötü sıkıntılı tipte olsa zaniolo içerdeki şampiyonluk maçında fuleli hareketleri o fiziğine göre hızı ve şut tekniğiyle nasılda fark yaratmıştı.ferdiyi falan rezil etmişti.
Şimdi kadroya bakıyoruz mertens iyi orta kesecekde gol atacağız.
Başımızdaki adamlar şampiyonluğu riske atmıştır.Ve kimse farkında değil.

Şu kadroya bakıyorum sıkıştığımızda şöyle hızıyla birebirleriyle şut tekniğiyle fark yaratacak bir tane adam yok.
Hadi şu maçı bir şekilde alırızda ya diğer zor deplasmanlar..
İyi veya kötü sıkıntılı tipte olsa zaniolo içerdeki şampiyonluk maçında fuleli hareketleri o fiziğine göre hızı ve şut tekniğiyle nasılda fark yaratmıştı.ferdiyi falan rezil etmişti.
Şimdi kadroya bakıyoruz mertens iyi orta kesecekde gol atacağız.
Başımızdaki adamlar şampiyonluğu riske atmıştır.Ve kimse farkında değil.

Şutlarıyla tehlike yaratacak adam yok derken bence ligin en iyi uzaktan şut çeken adamını aldık. Kutucu

Sakat ve cezalıları düşününce 7 as futbolcumuzun olmadığı ve ayrıca ligin sonuncusu ile oynadığımız göz önüne alındığında zorlanacağımız bir maç. Adana’ya yenilen Hatay ile beraber kaldık daha iki hafta önce.. kolay görünen maçlarda sıkıntı yaşıyoruz maalesef. Sanırım takım karşı takımı küçümseyip rehavete kapılıyor; ki öyle olmazsa 4 kişi birden cezalı durumuna düşmezdı.. inşallah 3 puanı alırız.
İlk 11
Günay
Mete Sanchez cuesta
Jelert Sara Tor. Sallai
Mertens
Morata Osi

Son düzenleme:
Evet doğru şut tekniği iyi kutucunun.Ama o kadar..Oda yedek zaten.
Morata,osi,mertens varsa kutucu oynamaz.
Bize bir tane hızlı ve oyun zekası düşük kanat oyuncusu lazım. Savunma arkasına sarkıp penaltı alabilecek/rakibe kart aldıracak bir oyuncu profilimiz eksik maalesef

Lig sonuncusu olması bir şeyi değiştirmez eksiklerimiz var ciddiye almalıyız taraftarımız ateşli olmalı iyi bir atmosfer yaratmalı hakemlerlede mücadele ettiğimiz unutulmamalı

Kutucu kanat bekte falan olmamalı yaw Jelert oynasın orada, Kutucu oynayacaksa Mertens yerine oynamalı bu maçta.

Kutucu sarı yemeli
rize deplasmanı öyle kolay maç değil - kimse ne rize ne fener maçına ceza almamalı.

hatta bir adım ileri gidiyorum

bugün olaki ufak ihtimal alanya puan alır biz yenersek - rize maçında direkt haybeden kartlar ve puan kaybına zorlanacağız , öyle gizli falan değil baya baya açık açk nefes alıyor diye kart gösterirler - çoook net.

Son düzenleme:
Osimenden gol veya goller bekliyorum
Sıkıldım çünkü

Geri
Üst Alt