⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Geçen haftaki jelert, sallai kanatlarındaki verim hoşuna gitmiş okanın belli oldu.

Defansıif açıdan da bence iyi bir ikiliydi.

Takımda iki forvet var ikisi de oynuyor başka forvet yok şu yedeklerin hâline bak morata geliyor Batsh gidiyor cuesca geliyor Nelson gidiyor ziyech gidiyor kutucu geliyor e ben ne anladım bu işten. Bu nasil bir kadro planlamasidir

Kadro çok karışık geldi kim nerde oynuyor yaw

1739113752124.webp

Ya dörtlü defans oynayacağız, ya da üçlü oynarsak Mertens MC oynayacak...

Dörtlü defansta da kanat yok gibi bir şey gerçi, anlamadım...

Osimhen-Morata
Ahmed-Mertens
Sara-Kaan
Sallai-Cuesta-Sanchez-Jelert​

gibi bir 4-2-2-2 olabilir gibi duruyor. Ya da Mertens'i biraz geriye yazarsan, hayli ofansif bir 4-3-1-2...

Ya da işte başta dediğim gibi Kaan geride olursa bekleri biraz öne çıkarınca 3-4-1-2 ama Mertens-Sara orta sahası...

Bu sene rakip ne kadar düşük profil olursa o kadar zorlandığımızı hatırladıkça geriliyorum maç öncesi.

3 stoper kanat bekler jelert ve salaii gibi. Orta sahada sara ve mertens.

Rakip zayıf da olsa bu kadar riskli kadroya gerek yoktu üstelik bir de çift forvet oynuyoruz ..Orta saha Sara-Kutucu-Mertens tuhaf bir tercih..Çok çok kötü değilse her türlü lemina oynarmis

Biz de, Fener de derbiye kadar puan kaybetmeyecek,

Bence derbi berabere bitecek, 6 puan farkla devam edilecek.

Galatasaray bir yerde Fener’den bağımsız puan kaybedecek fark 3’e kadar inecek.

Fener tam umutlandı derken Antep-Beşiktaş-Başakşehir-Eyüpspor ile oynadığı seride yarıştan kopacak.

2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Yazın kenara

Rakip zayıf da olsa bu kadar riskli kadroya gerek yoktu üstelik bir de çift forvet oynuyoruz ..Orta saha Sara-Kutucu-Mertens tuhaf bir tercih..Çok çok kötü değilse her türlü lemina oynarmis
Yedekte bir tane ofansif adam bulundurmak gerekiyordu. Mertens veya Ahmed'i 2.yarida görebilirdik. Hamle sansi birakmamis

------------------Günay---------------
---Kaan------Davinson----Cuesta----

Sallai-------Sara-----Mertens------Jelert

-----------------Kutucu-----------------

------------Osimhen----Morata----------

Böyle galiba. Mertens orta saha biraz iddialı olmuş insallah maestro sıkıntı çıkarmaz

Biz de, Fener de derbiye kadar puan kaybetmeyecek,

Bence derbi berabere bitecek, 6 puan farkla devam edilecek.

Galatasaray bir yerde Fener’den bağımsız puan kaybedecek fark 3’e kadar inecek.

Fener tam umutlandı derken Antep-Beşiktaş-Başakşehir-Eyüpspor ile oynadığı seride yarıştan kopacak.

2 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Yazın kenara

Mantıklı. FB maçını kaybetmeyiz diyorum ama beraberlik güçlü iht

Mertens boluspor maçında bile oynuyor. Adamı şu maçta dinlendirmeyeceksin de ne zaman dinlendireceksin. Osimhen bile gereksiz.

Okan forvet hattını şöyle görüyor.

Morata, Osimhen, Barış, Ahmet, Sallai

Sallai ile Barış joker.

Aslına bakarsan yeterli bir hat.

Frankovski banko bu takıma katılmalı ek olarak sol bek oynayabilen bir herif de katarsak arkamıza yaslanabiliriz bence.

İzzet Maestro orta sahada direnç katan 2 genç oyuncu ama pek zorlanacağımızı sanmıyorum

Geri
Üst Alt