Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.361
- 92.894
- 5.263
UzaZaman gecmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UzaZaman gecmiyor
Jelert yerine Kutucu daha iyi olmaz mı bu dizilişte bile? Jelert bize ne katıyor bilmiyorum muhtemelen de bir gol yedirir üstelik de aynı tarafta yeni transfer de oynarsa güzel, yaratıcı şeyler izleyebiliriz bu ikilinin uyumundan gerçi sol stoperimiz Berkan yav neyse yafener saat 16da puan kaybederse ve biz 3-4:0 kazanirsak o zaman tüm hava degisir fener macina sampiyonluk macina cikariz
———————-Günay——————-
—-Cuesta—-Sanchez—-Berkan——-
Jelert——Kaan——Sara——Sallai—
———————Mertens—————-
———-Osimhen—-Morata———-
Lemina hoca oynatmaz hazir degilmis
Mertens kesmez o yüzden kutucu yedek kalir
bence böyle olur büyük ihtimal ilk 11
yazık şu harcadığın emeği keşke kişisel gelişim kitapları okumakta kullansannMauro
Rene junior lemina
Mauro rene junior lemina
Mauro
Rene junior
Td:mauro rene junior lemina
Anlayana!!!!!
kutucu icin biraz defansif olmaz sence? Adam Forvet, Forvet arkasi, kanat oynuyor solbek yapmaz bence. Jelert bence bu sansi hak ediyor.Jelert yerine Kutucu daha iyi olmaz mı bu dizilişte bile? Jelert bize ne katıyor bilmiyorum muhtemelen de bir gol yedirir üstelik de aynı tarafta yeni transfer de oynarsa güzel, yaratıcı şeyler izleyebiliriz bu ikilinin uyumundan gerçi sol stoperimiz Berkan yav neyse ya
böyle bişey olursa fener maçında coşarız.fener saat 16da puan kaybederse ve biz 3-4:0 kazanirsak o zaman tüm hava degisir fener macina sampiyonluk macina cikariz
———————-Günay——————-
—-Cuesta—-Sanchez—-Berkan——-
Jelert——Kaan——Sara——Sallai—
———————Mertens—————-
———-Osimhen—-Morata———-
Lemina hoca oynatmaz hazir degilmis
Mertens kesmez o yüzden kutucu yedek kalir
bence böyle olur büyük ihtimal ilk 11
Dediyazık şu harcadığın emeği keşke kişisel gelişim kitapları okumakta kullansann
biz kimseyi hedef alarak banlar kaldırılsın demedik. genel için bu yola girdik emin ol sende banlı olsaydın senin kıçını da kurtarırdım.Dedi
Forumda atatürk düşmanı ve fetö destekçilerinin banlarının açılması için konu açıp emek sarfeden şahıs
Olm seni kötü haşlayacam bak sınırdasın