⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Yani CL'de ayni pozisyonlara penalti verildigine sahit oldum, tabi su var; ayagini bilerek birakiyor takilsin diye ama rakip oyuncuda onune dogru koymus ayagini. CL'de de iptal edildigini gormedim genelde buyuk takim lehine verirler bunu.

Penaltı ucuz oldu ama şikebahçeli kahpelere verdikleri aklıma gelince hiç rahatsız olmadım.

Morata ikide iki bu arada. Ama ne bileyim böyle penaltı da saçma oldu.

Abi tamam da al kenara kaleci mi bu saha içinde tedavi bekliyoruz

boş yere penaltı istatistiğimiz yükseldi

galibiyet her türlü alırdık bu maçtan

yabancı var verdiyse boynumuz kıldan ince oyna devam

gol yanıltmasın takım maçın içine giremedi düzgün top oynayın lan

Ulan rakibe her türlü destek sunuyorlar. Siz de burada doğrucu davut gibi takılıyorsunuz.

Şimdiye kadar hakkımızı yedikleri pozisyonlara saysınlar.

Sağ kanatı komple Salaiye bırakmışlar

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltiya bak ya.Mertems atmis kendini sari gormesi lazımken penalti verdi hakem.Boyle yapinca hakemle kazanmis Mertens sahtekarlik yapmis oluyo iste.Bedavaya malzeme veriyolar heriflere.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen, %90 zaten alacaginiz maci haksiz penaltiyla aldiniz diyecekler, onenli maclarda %100 penaltilarimizi es gececekler.

Rize maçındaki rezilliği telafi etmek ve fenerlilere malzeme vermek için çalınan bir penaltı. Gerçekten alakası yok..

Ya febenin aldığı penaltıysa eğer rize maçında bu 1000 kez penaltı objektif takılıyorumları bırakalım bence.

Selçuktan sonra rahat penaltı izletecek bir adamımız oldu sonunda. Yani öyle görünüyor. Topa koşarken gol bu diyorsun

Geri
Üst Alt