⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Yani artık diyecek birşey yok herkes bir yalı çocuğu mutlu olsun diye elinden geleni yapıyor baktılar yabancı vardan da bir halt olmayacak bari böyle yapalım da algı oluşturalım ne namert bir rakipsiz siz Allah bildiği gibi yapsın sizi ki yapıyor zaten 11 yıldır ama ders almıyorsunuz inş hiç mutlu olamazsınız

hakem kim olursa olsun biz buldugumuz atamıyoruz atsak zaten hakem makem önemli olmayacak
fenerde zaten oyunlarına guvenmedıgı icin bu kargaşayı cıkarmak istiyor
Valla ben de kızıyorum ama fark etmez. O penaltı pozisyonu olmasa Osimhen, Arda pozisyonunda Arda dirsek attı diye atardı.

Plan önceden yapılmış bence

Bu arada olay net biçimde bizim lehimize kamuoyu oluşturacak, 3-4 haftaya görürüz. 3 kuruş aklı olan zaten senaryoyu görüyor bence tam o an geldiğinde fişlerini çekecekler Fener'in.

Mertens’in bok yemesi hep ne atiyon kendini. Bi sekilde kazanacan zate maci heriflerin eline malzeme verdi.Vardaki essek de ne izliyosa iptal etmedi penaltiyi. Bak bak nasıl Galatasaray kollaniyo yine algisi yaptilar yine mis gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk defa mı böyle penaltı kazanıldı? Yanlış karar ilk defa mı kazanıldı? O zaman Hatay maçında bizim net penaltı verilmedi sahadan mı çekilmeliydik? Aynı Ads Fb maçında penaltıları verilmedi neden o zaman sahadan çekilmediler satılık aparat oldukları için mi?

Sağlam kumpas kurdular

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı alsalar bunlar ligde mi kalıyordu , bu tribin kime faydası olsu şimdi ?

Amaç fener maçı öncesi galatasaray ı doğramak için, haklı sebep ve kamuoyu oluşturmak.

Taşra kurnazlığı yapıyorlar

Şeytanın aklına gelmeyecek senaryolar...

En az bir hafta, hatta en azından derbiye kadar "sonunda birileri bunlara isyan etti" algısı kasacaklar... Haftaya da bizi sahada dövmeye çıkacağı baştan belli Rize deplasmanında bacağımızı elimize verseler penaltı çalınmaması için yol yapıldı...
Çok kör göze parmak,ben bu algının tutacağını sanmıyorum.

Geri
Üst Alt