⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Kimse penaltiya birsey diyemez o penalti olmasada fark atacaktik zaten, Rize Fb maci daha buyuk skandal kararlar oldu
Sadece rizede değil.Abi kaç tane maç var böyle hakemlerle aldıkları..
Yahu hepsini geçtim bizim alehimize verilen penaltılara baksın namussuz şerefsizler.
Yemin ederim hayretler içerisinde izliyorum olanları.
Ama o koç yalakası ads başkanı olan şerefsize çok büyük tepki verilmeli.

Bu deplasmandaki ads maşında bizim alehinize penaltı verilmişmiydi?

Emniyet, adalet bakanlığı vs şu dakika tüm telefon kayıtlarını ortaya çıkarması gerekiyor.

Bu iş operasyon olabilir ancak ortadaki büyük şerefsizlik türk futbolunu sen değersizleştirme çalışması yapıyorsun.
Bunu araştırmayan da, talimat vermeyen de operasyonun parçasıdır
Katılıyorum Murat Sancakın başka türlü takımı çekmekle eline ne geçecek ki.

Barcelona iki hafta önce Valencia’yı 7-1 veya da üç gün önce deplasmanda 0-5 yendiği zaman Valencia maçtan çekildi mi? Hiç yorulmadan alınan mis gibi bir galibiyet. Fenerbahçe yine gibi ağlıyor.

Murat bey eğer bu kadar şikayet ediyor ve tepki veriyorsanız buyrun tff ve ibrahim istifa diyebilirisiniz, biz aylardır diyoruz buyrun sahne sizin

İzlemedik mi peki.
Ajandası var da bizim aleyhimizde bu ajanda işlemiyor mu?
Bariz bir tiyatro kurgulamışlar. Buna çalmasa bambaşka bir şeye çalacaktı. Osimhen pozisyonunda direkt sarı çıkardı ADS'liye belki de onu oyundan atacaktı. Olmayan penaltı olunca sahadan çekilin biz bunu kullanırız diye telefon gelmiş herhalde. Çığırından çıkardılar işi. Tek dertleri kaos.

Bu kurgunun operasyonu olan hakemler, yeri geldiğinde kondom gibi kullanılıp atılacağını göremeyen ve tepkisini gösteremeyen bu asalak grup her şeyi hakediyor

Geri
Üst Alt