⚽ SL 24/25 H:23 | Galatasaray 3-0 Adana Demirspor | Hükmen Galibiyet | 9 Şubat

Bariz bir tiyatro kurgulamışlar. Buna çalmasa bambaşka bir şeye çalacaktı. Osimhen pozisyonunda direkt sarı çıkardı ADS'liye belki de onu oyundan atacaktı. Olmayan penaltı olunca sahadan çekilin biz bunu kullanırız diye telefon gelmiş herhalde. Çığırından çıkardılar işi. Tek dertleri kaos.
Tamam da arda denen dürzü direkt dirsek attı sarı kart bile göstermedi orada

Bu akşam Galatasaray'a karşı net biçimde operasyon çekilmiştir. Konunun Mertens'in penaltısıyla zerre alakası yok. Mertens'in penaltı pozisyonu olmasa, Galatasaray başka türlü öne geçse bugün yine bu yaşanacaktı buna eminim. Birileri operasyon çekme amacıyla çıkmış.

Ülke futbolu ile ilgili bu kadar saçma olay olurken neden kimse tff başkanının istifasını istemiyor acaba. Büyükekşi olsa evi falan basılırdı belki

Özel durumumdan maçı izleyemeyecektim, skor ne bir bakayım dedi şok oldum
Artık tiyatroyu en üst seviyeye taşımışlar, gözleri dönmüş bu köpeklerin
Daha dün bugün ads kadroyu da boşaltıyor tasfiyeye başladı haberleri okuduydum, giderken ceplerini doldurmaya karar vermişler demek ki

Ads lige çıktı.Öyle utanmaz evladı ki ilk önce iyi oyuncuları alarak havasını attı.Medya maymunu olarak şaklabanlıktan geri kalmadı.
Ondan sonra borç gırtlağa dayanınca takımın içini boşalttı.Ondan sonra dibe vurdu.Küme düşmesi neredeyse kesinleşen takım bir penaltı yüzünden takımı ligden çekti.
Sanki adsnin bu hale gelmesinin sebebi hakemmiş gibi bir penaltı kararından sonra utanmadan arsızca takımı çekti.

Bunlar bu maçı derbiye kadar tescil etmeyip sonuca göre tekrar oynattırır mı. Normalde akıl dışı bir şey bu yazdığım ama malum federasyonun yapamayacağı şey değil.

Geri
Üst Alt