Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.198
- 6.356
- 983
Feneri yener isek 3 beraberlik hakkımız oluyor.Bizim ise
Fb
Rize dep
Bjk dep
Ts dep
Göztepe dep
Samsunspor dep
![]()
Edit: 4 beraberlik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneri yener isek 3 beraberlik hakkımız oluyor.Bizim ise
Fb
Rize dep
Bjk dep
Ts dep
Göztepe dep
Samsunspor dep
![]()
2 maçta 4 puan olmazsa en az şampiyonluk gide maalesef..feneri yenmeyi başarırsak o gazla yürüyebiliriz. 9 puandan dönmez.
ama şu iki haftadan sıkıntılı skorlar çıkarsa ilerisi karanlık
9 puan oluyor 4 beraberlik veya 3 beraberlik 1 yenilgi hakkımız oluyorFeneri yener isek 3 beraberlik hakkımız oluyor.
Fb galibiyeti gelirse o 5 depten min 12p beklerimBizim ise
Fb
Rize dep
Bjk dep
Ts dep
Göztepe dep
Samsunspor dep
![]()
Feneri yenersek 3 beraberlik 1 de mağlubiyet hakkımız oluyor inşallah yeneriz Rizeyi de Feneri de bu ay..Feneri yener isek 3 beraberlik hakkımız oluyor.
Evet doğru. Ben beraberlikten alacağımız puanları eklemeyi unutmuşum.9 puan oluyor 4 beraberlik veya 3 beraberlik 1 yenilgi hakkımız oluyor
burada sadece antep maçından ekmek çıkabilir bize. başka bir şey yok.Fenerin bizim maç hariç 5 deplasmanı var 4'ünü çok rahatlıkla kazanabilir sadece 1 tanesinde zorlanır.
Bodrum desen Mourinho'nun eski yardımcısı var, Hatay desen dünden razı zaten düşmüş olurlar, Başakşehir son yıllarda içerde dışarıda veriyor, Sivasspor inanılmaz kötü takım bir tek Selçuk hocalı Antep var
Ekli dosyayı görüntüle 280090
Muslera: Cuesta sen bana bırakmaCuesta : en neysriyi bana bırakın
Yunus akgünKoridorda şu o. Mhy yi had bildirecek bir cengaver topçumuz yok herhalde
Adamlar bitiricilikte iyi.. ligin gol beklentisine oranla açık ara en çok gol bulan takımı.. Bizi 3e katlamış dahi olabilirler..
Feneri yenebilir miyiz sence??fikstüre neden bakıyorsunuz eger feneri yenersek fişi çekeriz cok büyük ihtimalle
erken gol atarsak evet bugun kasımpaşa o pozisyonları atsa 2.yarıya yine hakeme muhtac kalacaklardıFeneri yenebilir miyiz sence??