SL 24/25 H:25 | Eyüpspor 1-3 Beşiktaş | MS | 21 Şubat

Yabancı hangi hoca gelirse gelsin biraz tökezlemede o da yerin dibine sokulacak. Yabancı hoca getiriyorsan ilk önce savunma değil hücum oynatan hoca getirmelisin sonra da ona zaman tanımalısın adamın TR'yi çözmesi zaten 6 ay sürüyor. Mesela ben getirecek olsam Hollanda'dan asla getirme hoca. İlk tercihim İtalya'yı tecrübe etmiş hücumu düşünen bir hoca olurdu sonra da Alman ligini düşünürdüm.
Onlara kulak asmayacaksın adam da işini rahatça yapmaya devam edecek. Bu is bir yerde son bulmalı yabanci hoca olmuyor ststl işini diyorum.

2-1 olacaktı 1-2 oldu

Besiktasa karsi 4-3-3 oynamak cesareti asar tamamen aptallik heleki emre mor ve amphem gibi savunmaya hic gelmeyen adamlar la intihar

Muslera olsa 2-1 yenik durumda içeri girerdik Mert kurtardı attılar 1-2 önde giriyorlar

Kaleci bu kadar önemli bu sene Muslera yerine Günay oynasa rahat ilk 8’e girermişiz üstüne puan farkı 10 ve üzeri kalırmış

Rashitsa gibi adamı elimizden bırakıp ziyesh i aldirdi hocamız sonra onu da yollayıp sallai aldirdi bence rashitsa ikisinden de iyi bizim sisteme uyuyordu ayrıca

eyüpü bu sezon az çok izledik ilk defa bu kadar posyon verdiğini gördüm

44334455.jpg

Onlara kulak asmayacaksın adam da işini rahatça yapmaya devam edecek. Bu is bir yerde son bulmalı yabanci hoca olmuyor ststl işini diyorum.
Getireceksen bunu yapmalısın. Dediğin gibi bir yerde son bulmalı katılıyorum. Ama bunu yapacak yönetim olur mu? Sorun bu mevcut yönetim asla yapmaz mesela.

Şu maçtaki kaleci performanslarını görünce şöyle bir düşündüm ve biz bu noktaya iyi bile gelmişiz gelen her ilk topun gol olduğu kalede Muslera, sağ bekte adım atacak hali kalmayan Kaan, yürümeye mecali olmayıp dan dun vuran Mertens oynadığını düşününce halen 6 puan öndeysek yatıp kalkıp şükredelim.

O kupayi fazla büyütmemek lazim. Ondan bir sene önce Konyaspor almisti mesela.
Aykut Kocaman'da kötü hoca değildi ki. Mou futbolundan iyi oynatıyordu. Oynattığı futbolu ben beğenmezdim o ayrı. Onun dışında demek ki küme düşürmüyormuş daha düşük veya denk bütçeli takımı asıl nokta burası.

Geri
Üst Alt