SL 24/25 H:25 | Eyüpspor 1-3 Beşiktaş | MS | 21 Şubat

Galatasaray'a karşı hem yazılı hem de sözlü 1 şekilde küfür eden Berke'yi isteyenler de var..
Galatasarayı bunca düşmana rağmen 2 sene üst üste şampiyon yapmış 3. ye giden hocaya küfür eden Galatasaraylılarda var hadi onu geçtim seni sen yapan kazandığın her 3 şampiyonluktan birini sana kazandıran ,avrupada kupa alan efsanesine söven Galatasaraylılarda vardı.Maksat Galatasarayın iyiliği ise inanılan adamın tuttuğu takım önemli değil bu şanlı formada göstereceği performanstır bence

Galatasarayı bunca düşmana rağmen 2 sene üst üste şampiyon yapmış 3. ye giden hocaya küfür eden Galatasaraylılarda var hadi onu geçtim seni sen yapan kazandığın her 3 şampiyonluktan birini sana kazandıran ,avrupada kupa alan efsanesine söven Galatasaraylılarda vardı.Maksat Galatasarayın iyiliği ise inanılan adamın tuttuğu takım önemli değil bu şanlı formada göstereceği performanstır bence
Kerem Aktürkoğlu da Fbli'ydi reis ama bizim takıma karşı 1 küfrü yok.Bunun yaptığı saygısızlık çok fazla..

Kerem Aktürkoğlu da Fbli'ydi reis ama bizim takıma karşı 1 küfrü yok.Bunun yaptığı saygısızlık çok fazla..
adam resmen ağlayacaktı özür dilerken ben bize ne vereceğine bakarım gelirse zaten uyum sağlamazsa kendini harcar .Bizde muslera sonrası bir belirsizlik var Allah içinde iyi kaleci alınır denenir olmaz yollanır ama bile bile febeye maç satmaz

Bu durumda Seba forması meselesi de çok önemli değil sizin için

IMG_7725.webp

yabanci kaleci kime istiyon kanks yav
Alınacak çok kaleciler var da ben Meret'i istiyom :D
adam resmen ağlayacaktı özür dilerken ben bize ne vereceğine bakarım gelirse zaten uyum sağlamazsa kendini harcar .Bizde muslera sonrası bir belirsizlik var Allah içinde iyi kaleci alınır denenir olmaz yollanır ama bile bile febeye maç satmaz
Ben bu kadar saygısızlığı olan 1'ini istemem reis..

maci izlemedim , besiktas ligin en iyi top oynayan takimi diyebilir miyiz?

Eyüpspor lig maçlarında ilk defa 3 gol yemiş bu maçla. Lig dışında sadece kupada Konya dan 3 gol yemişler

Sahipleri aynı ondan
Şu an değil aslında o kel gittikten sonra rahmi Koç musluğu kesmiş, benim çok yakın arkadaşım bunların kulüp üyesi oldu bu beygirci başkanları mesafeliymis koclara
Lakin eski 8jk taraftarı fener olsun gs olsun hiç sevmezdi ama bunların kitle feneri böyle masumane görmeleri hiç akıl alir gibi degil

Geri
Üst Alt