Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.290
- 14.038
- 1.498
Abi 3 saat kaldı dayanın gebercem heyecandan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doruk teyzemi niye 3 haftadır bekletiyorsun yavvvvbeyler annem 3 haftadır, beni çarşıya götür alacaklarım var diyordu. kaç gündür sallıyordum ama bugün ekstra dualara ihtiyacımız var diye çarşıya gidiyoruz.
sizde yapılacak iyilikleriniz varsa şuan yapmanızın tam zamanı süremiz kısıtlı ama inancımız tamm
Mümkünse ceza sahası etrafında çok faul yapmamamız gerekiyorFenerin uzun oyunculari bizden daha cok o yuzden kornerlerde sikinti yasaya biliriz
Zemin çok güzel ya inşallah bu zemine yakışır bir oyun oynayıp sonuç alırız
o angutla girilecek tek ilişki oo gerizekalı olmalışu maçtan önce imhy sahaya çıkınca ıslık bile çalmamak lazım aslında da o organizasyonu kim yapacak
sokak kedilerine felix yaş mama verdim ama dua barımız sadece %1 arttı.Dilenciye 50 lira verdim.
dua barımız doluyor kayda geçsinnnnn !!!! herkes elinden geleni yapsın şu dua barını dolduralım..
![]()
günlerdir onu diyorum birebirde osimhen bunların defansı patates çuvalı gibi atar sağa sola burada önemli olan husus bizim defansımızın ne yapacağı işte tam da bu yüzden lemina oynamalı ki kaleden uzak tutalım bunlarıYalnız rakip defansta Amrabat ile çıkarsa karşısında Osimhen var baylar, rakibin endişeli bizim rahat olmamız gerekirken tam tersi bir hava mevcut. Bence kazanırız.