⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Galatasaray bugun takim oyunu oynamak zorunda. Komple hucum komple takim. Herkes birbirinin acigini kapatacak. Duran toplarda adam paylasimini dogru yapip Jakobs veya Kohn gibi dengesizlik edip tipik fener golu yemeyelim. Hucumda da sakin kalip birbirimizi gorelim. Kafamizi kaldirip ona gore dogru paslari verelim. En onemlisi hakeme veya hakemle oynamayalim.

beyler annem 3 haftadır, beni çarşıya götür alacaklarım var diyordu. kaç gündür sallıyordum ama bugün ekstra dualara ihtiyacımız var diye çarşıya gidiyoruz.

sizde yapılacak iyilikleriniz varsa şuan yapmanızın tam zamanı süremiz kısıtlı ama inancımız tamm
doruk teyzemi niye 3 haftadır bekletiyorsun yavvvv

Mac gitti beyler gecmis olsun.

Yenilirsek bizim taraftar

20832.jpg

10327.jpg

22745.jpg

20321.jpg

26572.jpg

17798.jpg

5338.jpg

21887.jpg

24141.jpg
Yenersek

1000004811.webp

Relaks bir moddayım. Bira içmeye başlayınca işler değişir çarşı karışır.

Yalnız rakip defansta Amrabat ile çıkarsa karşısında Osimhen var baylar, rakibin endişeli bizim rahat olmamız gerekirken tam tersi bir hava mevcut. Bence kazanırız.
günlerdir onu diyorum birebirde osimhen bunların defansı patates çuvalı gibi atar sağa sola burada önemli olan husus bizim defansımızın ne yapacağı işte tam da bu yüzden lemina oynamalı ki kaleden uzak tutalım bunları

2015’e selam sözler bugün daha yüksek sesle geçerli maç sonu çalmak dileğiyle bol bol.

Geri
Üst Alt