Okan Bal
10 Numara!
- 24 Eylül 2009
- 10.769
- 818
- 1.738
ben gs ye ara verirdimTv yok sosyal medya yok hayata küsmüş lük, kaan ayhan'a, okana bol bol küfür
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gs ye ara verirdimTv yok sosyal medya yok hayata küsmüş lük, kaan ayhan'a, okana bol bol küfür
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
süperdiEn cok lemina nin cabasina üzülürdüm, adam resmen defansif sigortamiz
Iyide rizede 3 basladik. Yine iyi degildi. Tabiki adapte olma süreci var, biraz bekleyelim.Bence ayak uydurmayla alakası yok.
Bu adam bellki dörtlüde bek özellikleri yeterli deği.Dörtlü oynayacaksan neden alırsın.Artık bunlara söylecek sözüm kalmadı.Artık beceriksizlikde çığır açtılar.
Olmasaydi yenilirdik, netsüperdi
kutucu daha erken girseydi keşke bari şut atardı
Baskılı oynamaya çalışan biziz.Sürekli rezalet fauller çalarak şerefsizlerin ekmeğine yağ sürdü.Bu maç kadıköyde aynı hakemle oynansaydı bak bakalım nasıl doğruyorlardı.Hakem maçı sürekli soğuttu en ufak müdahelemiz de hatta değmediğimiz pozisyonlar da bile faul çaldı
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanliz sara selcuk inanin moduna girmis, asiri kötü

acikcasi talisca korneri kullandiktan sonra sanki onun da Gs'nin sampiyon olmasini istedigini hissettim. cok umrunda degil bence fb.O son dakika kornerden gol yesek ne yapardınız?
gamsız adamacikcasi talisca korneri kullandiktan sonra sanki onun da Gs'nin sampiyon olmasini istedigini hissettim. cok umrunda degil bence fb.