⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Osimhen
Sallai Sara Yunus
Lemina Sara
Eren X Davinson Frankowski
Günay

Cuesta yada Aponun oynaması birşeyi değiştirmez ikisi de birbirlerinden kötü.

Sosyal medyaya göre favori FB. Haksız da değiller çünkü çok formdan düştük. Çok sakat vs eksikler var. Son maçlarda çok kötü oynadık. Beraberliğe razıyım.

Bunları bilelim. Yani Okan Buruk bilsin. Bir sürpriz peşinde koşalkım.

Zemin vs iyi mi acaba şu an

Ülkedeki bütün mübarek analılar karşımızda toplanıyor. Hatta yetmiyor yurt dışından da getiriyorlar.

Sosyal medyaya göre favori FB. Haksız da değiller çünkü çok formdan düştük. Çok sakat vs eksikler var. Son maçlarda çok kötü oynadık. Beraberliğe razıyım.

sosyal medyanın bir önemi yok - havaya göre sonuç çıkar orada .

Sosyal medya ve bizim forumun %35-40 ına sorsan fener şampiyon bile olacak der...

geçiniz.

Fener favori falan değil bu algı nereden çıktı bilmiyorum ama Galatasaray bu ligde içeride oynadığı her maçta favoridir. Ligde 23 maçta 20 galibiyet alıp 6 puan önde olan takımdan değil de sanki 10. sırada olan bir takımdan falan bahsediyorsunuz sanıyorum bazen. Okan hoca derbilerde her zaman çok ekstra işler yaptı bu maça biraz form düşüklüğüyle gelsekte hem takım hemde tribünler gerekli reaksiyonu verecektir. Fener'i bu kadar gözde büyütmeyin son dönemde bizden iyi bir futbol oynamıyorlar sonuçlar yanıltmış herkesi. Normal şartlarda Konya ve Rize'ye yenilmesi gereken Fener bu maça 12 puan geride çıkabilirdi onlar bile kendilerini bu kadar inanmıyordur.

Son düzenleme:
Fener favori falan değil bu algı nereden çıktı bilmiyorum ama Galatasaray bu ligde içeride oynadığı her maçta favoridir. Ligde 23 maçta 20 galibiyet alıp 6 puan önde olan takımdan değil de sanki 10. sırada olan bir takımdan falan bahsediyorsunuz sanıyorum bazen. Okan hoca derbilerde her zaman çok ekstra işler yaptı bu maça biraz form düşüklüğüyle gelsekte hem takım hemde tribünler gerekli reaksiyonu verecektir. Fener'i bu kadar gözde büyütmeyin son dönemde bizden iyi bir futbol oynamıyorlar sonuçlar yanıltmış herkesi. Normal şartlarda Konya ve Rize'ye yenilmesi gereken Fener bu maça 12 puan geride çıkabilirdi onlar bile kendilerini bu kadar inanmıyordur.
Alakası yok onlar bizden ezici üsünlermiş 6 puan önde olması gereken onlarmış aslında yapı varmış.. Çoğu ezikliği kabul etmediği için beyin contalarını yakmış durumda.. Maydonoz döner fetöcü imiş ondan bize sponsor olmuş öyle diyor bit yavruları..

Lig şampiyonluğunu en değerli şey olarak gören hocamız işini doğru yapsın, en kötü beraberlikle bitsin.

Kim sakatki

1740218407686.webp

Bu Vincic şerefsizi ağır operasyon yapacakmış gibi geliyor bana insallah temiz maç yönetir de hepimizi şaşırtır

Geri
Üst Alt