⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Kesinlikle Şampiyonluk maçı DEĞİL, sabaha kadar tartışırız isteyenle.

çok büyük avantaj geçecek ele ama hemen arkasında Paşa deplasmanı var - Arkabahçe periyodu bitmiyor bu maçla.

Rize Dep - 3 pts
Fener
Paşa Dep
Alanya Dep
Bjk Dep
Samsun Dep

bu 6 maç şampiyonluk demek. ilkini atlattık.
9 puandan sonra dönme ihtimali ciddi düşüyor ama, üç deplasmanda kaybetsen bile yine önde oluuyorsun.

9 puandan sonra dönme ihtimali ciddi düşüyor ama, üç deplasmanda kaybetsen bile yine önde oluuyorsun.
ben rehavet - rahatlama getirecek hiç bir şeyi konuşma taraftarı değilim.

5 kilit maç kaldı - kazan ve bitsin bu iş.

çünkü herhangi şekilde o maçlarda kopmazsa TS ve Göztepe deplasmanları devreye giriyor

bu süreçteki en büyük avantaj ama iyi kötü oynayacağımız takımlar ne düşer ne avrupa kovalar modda BJK ve Samsun hariç.

fb çoğu maçta topu rakibe veriyor. öyle alıp giden kanatları da yok ancak orta sahada kaptıkları toplarla forvetlerini bir şekilde buluşturuyorlar. Tam Nelsonluk maçtı. Kafa toplarında ihtiyacımız olacaktı. Umarım Cuesta yı oynatmaz.

Muslera
Frank Sanchez Apokerim Eren

Toreira Lemina

Barış Sara Sallai

Osimhen

En ideal kadro.

Bana göre derbiyi kazanmak şampiyonuz dedirtmez. Ciddi avantaj yakalarız ancak zor maçlar var hala. O sebeple yendik bitti moduna girilmemeli. Her maç final maçı gibi çıkmalıyız.

Jakobs yetişirse kesinlikle oynamalı, Kadıköy'de müthiş maç çıkarmıştı Tadic'e adım attırmadı. Jakobs tam bu maçların adamı. Zaten sürekli sakatlanıyor bari bu maçı oynasın ondan sonrasını Eren tamamlar.

haftaya o sahayı cehenneme cevirmek lazım..tiyatro gibi izleyecekler inşallah gitmez..

Beraberliğe fit olur musunuz?
Simdi pragmatik bir yaklasim ve bence fanatikligi bir kenara birakirsak beraberlik hic kotu olmaz. Ikili averaj elimizde, kisaca +7 puan farki olmus olur. Tabi galibiyet super olur ama bence ilk basta beraberligin de kotu olmadigini bilincine varmamiz lazim.

20250217_230229.webp

Ak göt kara göt belli olacak. Hadi bakalım.

Yen sampiyon ol. En kötu beraberlik ama en kötusu. Sakin yenilmeyin, okan falan kalmaz yenilirseniz

Tabiki kazanmak önemli ama kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin

Beraberlik olan bir senaryo da iki maclik kredimiz oluyor ve ikili averaj da bizde

En basindan bu yana yaziyorum herkes antep de veya rize de puan kaybi bekliyordu ama ben tam aksini galibiyetle ayrilacagimizi söylüyordum

Bizim icin fener maci disinda fikstür de puan kaybedecegimiz iki deplasman bjk ve samsun

Fener’in de puan kaybedecegi maclar olacagi icin son haftalara elimizde iyi bir kredi ile girebiliriz

Zor deplasmanlar algisina kapilmayin,gecen sezon da kazandik o bahsettikleri zor deplasmanlarda

YENECEĞİİİİZZZZ hem de beklediğimizden daha kolay. fb kimmiş? Kendi evlerinde 3 tane attık. Yine atarız. Yeter ki hoca takımı iyi hazırlasın. Öyle beraberlik iyidir falan geyiğine girmeye gerek yok. 6 puan önde olan biziz. Evet kötü oynuyoruz ama son iki sezonun şampiyonuyuz ve 6 puan öndeyiz. Biz değil onlar cırmalayacak.

fbnin aynı geçen yıl olduğu gibi gerginlikten besleneceğini düşünüyorum. Kaleci çöpü irfan, mhy yine çirkefliğe başvuracaklar.
Özellikle Osimhen, Barış gibi ikili mücadeleye sık sık giren oyuncularımızın tahriklere kapılmaması gerekiyor. Bırakın onlar stres yapsın.

Geri
Üst Alt