⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Evka 3 metroda bir kız gördüm. Arkadaşın arabayı sanayiden almak için gitmiştik. Yani ester 10/10 sa o kız da çekicilik açısından 8.5-9falandı. Bir seneyi geçti hala aklımdan çıkmıyor
Size göre en guzel kadinlsr basligina attiğim ester fotografina yorumunu almak isterim

Dzeko'yu istasyon olarak kullanıyorlar. uzun atıp onun üzerinden çok hücum başlatıyorlar. Oyunları için çok önemli. Onun top saklamasını, dağıtmasını engelleyebilirsek baya etkisiz kılarız hücumlarını. Artık özel bi şey düıünür Okan hoca herhalde. Sırtı dönükken stoperle bırakmayıp mutlaka orta saha tarafından rahatsız edilmeli.
O noktada lemina önemli bence. Umarım kondisyonu iyidir

Şuan bein2de geçmiş fener GS maçlarını gösteriyor. Var olsaymis 7-8 tane fenerin golü iptal olurmuş. 2011 itibariyle Muslera her fener maçında yumurtlamis. Hepte saçma heriflerden gol yemisiz. Zigler, Webo etc
Muslera stoper gibi duruyor her golde derbide.Kalede dursa çıkarabileceği goller varken.

Taraftar Lemina ya çok güveniyor. Umarım yanılmayız. Benim hatırladığım Lemina maç çevirecek bir futbolcu değil.

Evka 3 metroda bir kız gördüm. Arkadaşın arabayı sanayiden almak için gitmiştik. Yani ester 10/10 sa o kız da çekicilik açısından 8.5-9falandı. Bir seneyi geçti hala aklımdan çıkmıyor
aslında o kız 10'da üçlük kızdır. Sırf metroda gördüğün için sana dünya tarihinin en iyilerindenmiş gibi geliyor. Çünkü metro büyüsüne kapılıyorsun!! O kapalı alan trenin hızlıca akması her hangi bir şeye pür dikkat kesilme odak artışı ve gelen aşırı overthinkingle bu sonuç çıkıyor. Algısal illüzyon!

Geri
Üst Alt